fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Parhaat äitienpäivälahjat 2023!

Äitienpäivälahjat 2023 

Tiesitkö, että äitienpäivälahjat juontavat juurensa jo 1918 -luvulle, jolloin äitienpäivää on vietetty Suomessa ensimmäisen kerran? Nyt tuleva äitienpäivä on ihan pian jo täällä ja sitä vietetään taas seuraavan kerran 14.5.2023. Kokosimme tähän artikkeliin muutamat ihanat äitienpäivälahjat!

Äitienpäivälahjaideat

Nimikoitu kylpytakki. Tämä tuote edustaa ehdottomasti kylpytakkien luksusta. Tuotteen materiaali on hyvin kestävää ja todella pehmeää. Kylpytakki on suunniteltu luksusluokan hotelleihin, joten tästäpä pala hotellitunnelmaa äidin arkeen! Kylpytakkiin kuuluu oma nimikointi ja se toimitetaan valmiiksi lahjapaketointuna.

Lisää lahoja äidille

Tykkääkö äiti nauttia kahvia, glögiä tai muuta kuumaa juotavaa nuotiolla, retkellä tai takkatulen ääressä?Entä onko äiti innokas kokkailija, jonka keittiö on ehdottomasti kodin sydän?

Mikäli äiti puolestaan tykkää napata juotavaa mukaan töihin tai treeneihin, voisiko termospullo olla sopiva lahja sinun äidillesi? Entä onko äidilläsi jokin lempiviini? Kaiverretua sen ohelle oma viinilasi henkilökohtaisella tekstillä.

Valikoimistamme löytyy myös kosmetiikasta ja koruista pitäville äidille sopiva lahjaideoita. Olisiko esimerkiksi kosmetiikkalaukut tai oma nimikoitu korurasia sopiva ja tarpeellinen äidillesi?

Kaikki tuotteet toimitetaan valmiissa lahjapaketoinneissa, joten äitienpäivälahjat on erittäin helppo hankkia ja voit keskittyä muihin suunitelmiin! Mikäli tarvitset inspiraatiota esimerkiksi äitienpäiväbrunssin valmistukseen, löydät hyviä respetejä esim. täältä: Äitienpäiväbrunssi

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua! Katso myös koko lahjavalikoimamme täältä: Äitienpäivälahja

Terveisin,

You Name It -tiimi