ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Mikä olisi hyvä häälahja parille, jolla on jo kaikkea?

Häälahja

Mietitkö mikä olisi hyvä häälahja parille, jolla on jo kaikkea? Saitko esimerkiksi juuri hääkutsun, jossa muistaminen toivotaan suoraan tilille? Se vaikuttaa olevan nykyinen, yhä suositumpi käytäntö lähes jokaisissa häissä. Hääpareilla saattaa olla yhteistä taivalta takana jo tovi, jolloin kaikkea tavaraa on jo varmasti kertynyt kaappeihin eikä esimerkiksi uuden astiaston kerryttäminen vaikuta enää järkevältä.

Usein kuitenkin tuntuu, että hääparia haluaisi muistaa jollain muullakin tavalla kuin rahalla.  Sain itse häälahjaksi kaasoiltani ihanat shamppanjalasit, joihin oli kaiverrettu meidän sukunimi ja meidän hääpäivän päivämäärä. Nämä toimitettiin meidän hotellihuoneeseen shamppanjapullon kera. Mikä ihana yllätys!  Lasit ovat muistuttaneet meitä meidän tärkeimmästä päivästä ja näistä on tullut kippisteltyä monet kerrat!

Näistä laseista alkoi syntymään itseasiassa koko liikeideamme. Halusimme siksi ehdottomasti ottaa valikoimaamme häälahjaideoita, jotka tuntuvat henkilökohtaisilta ja ovat yksilöity hääparin mukaan. Enää ei tarvitse miettiä mikä olisi hyvä häälahja parille, jolla on jo kaikkea! Listasimme tähän alle muutamia kivoja häälahjaideoita, joista toivomme olevan apua.

Mr ja Mrs -shamppanjalasit nimellä ja päivämäärällä

Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat lasiin juhlavuutta.
Sopisiko tähän kenties vierelle pullo kuohuvaa? Löydät nämä lasit täältä

Mr ja Mrs -kylpytakit nimellä

Mr ja Mrs -kylpytakit hääparin omalla yhteisellä sukunimellä! Tämä sopii lahjaksi niin nuorelle kuin aikuisellekin hääparille! Kylpytakit ovat todella laadukkaat ja ihanan pehmeää kangasta. Löydät nämä kylpytakit täältä

Mr ja Mrs -kylpypyyhkeet nimellä

Nimikoidut pyyhkeet ovat upea lisä tuoreen hääparin kotiin. Pyyhkeet ovat normaalia kokoa isommat, joten näihin kelpaa käpertyä lämmittelemään kylvyn jälkeen. Nämä sopivat kenelle tahansa mukavuudenhaluiselle hääparille lahjaksi! Kylpypyyhkeet löytyy täältä.

Viinilasit ja tarjoilulauta hääparin nimellä

Mikäli hääpari on juuri saanut yhteisen sukunimen, on heidän nimellään varustellut lasit ja lauta ihana lahja parin yhteiseen kotiin. Tämän setin löydät täältä . Setti saatavana myös valkoviinilaseilla.

Toivomme, että näistä vinkeistä oli jotain apua. Mikäli kaipaat lisää muita häälahjaideoita löydät niiltä sivustoltamme

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää tuotteisiimme liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä [email protected]

Terveisin,

Nina / You Name It

Nettisivut by Dimedia