fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Parhaat äitienpäivälahjaideat 2023 

Mitä lahjaksi äidille? Kokosimme tähän blogipostaukseen parhaat äitienpäivälahjaideat, joilla takuulla ilahdutat rakkaimpasi, oli hakusessa sitten äitienpäivälahja omalle äidille, äitienpäivälahja mummolle tai vaikkapa äitienpäivälahja vaimolle. Jokaiseen tuotteeseen voit itse valita henkilökohtaisen kaiverruksen tai kirjailun, joten lahja on ajatuksella valittu ja siitä jää ihana muisto äidille, jopa vuosiksi eteenpäin.

1. Kylpytakki nimellä, äitienpäivälahja

2. Viinilasi kaiverruksella äidille

3. Kuksa kaiverruksella

4. Kahvilasi kaiverruksella

5. Leikkuulauta kaiverruksella

6. Kosmetiikkalaukut kaiverruksella

Kylpytakki kirjailulla, äitienpäivälahja

Mikä olisikaan parempi hemmottelulahja äidille kuin pehmeä ja laadukas kylpytakki nimellä, lempinimellä tai vaikkapa nimikirjaimilla. Kylpytakki kultaisine yksityiskohtineen tuo palan luksushotellin tunnelmaa omaan kotiin. Kylpytakki on saatavilla koossa S-L ja kirjailu kuuluu takin hintaan. Tästä ihana äitienpäivälahjaidea jokaiselle äidille!

äitienpäivälahja

Naisten kylpytakki kirjailulla, äitienpäivälahja 119€
 

Lasi henkilökohtaisella kaiverruksella

Meiltä löydät laajan valikoiman upeita laseja, joihin voit itse valita kaiverruksen. Kaiverrus voi olla vaikkapa inside-vitsinne, äitienpäiväruno, onnentoivotus tai muu ilahduttava teksti. Voit ottaa mallia valmiista ideoista tai keksiä itse aivan omanlaisen tekstin. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pesussa, joten sitä kelpaa käyttää vuodesta toiseen. Jokaisen lasituotteen hinta on 29€ ja se pitää sisällään kaiverruksen. Klikkaa kuvasta tuotteeseen!

Leikkuulauta kaiverruksella, äitienpäivälahja

Kokkaavalle äidille paras äitienpäivälahja on takuulla tämä kaunis leikkuulauta kaiverruksella. Lahja on ihana kiitos äidin kokkailuista ja huolenpidosta. Voit itse päättää haluamasi tekstin. Tyylikäs bambuleikkuulauta toimii myös kauniina ja maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä. Tämä lahja jää takuulla mieleen! Klikkaa kuvasta tuotteeseen.

lahja äidille

Leikkuulauta kaiverruksella, 35€
 

Katso myös muut ihanat äitienpäivälahjat täältä, löydät takuulla jokaiselle äidille jotain <3

Nettisivut by Dimedia