fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Mitä isänpäivälahjaksi 2023?

Mitä isänpäivälahjaksi 2023? Kokosimme listan You Name It -verkkokaupan suosituimmat isänpäivälahjat, jotta löydät takuulla persoonallisen isänpäivälahjan, joka on yksilöity juuri omalle isälle tai isoisälle. Jokaiseen tuotteeseen voit valita oman henkilökohtaisen tekstikaiverruksen tai kirjailun ja kaikki tuotteet toimitetaan valmiiden lahjapakkauksien kanssa. Enää pehmeäkää paketti ei ole pettymys! Miltä kuulostaisi vaikkapa nimikoitu kylpytakki tai oma olutlasi kaiverruksella. Katso alta listaus verkkokauppamme TOP 10 -listaus suosituimmista isänpäivälahjoista. Olemme suomalainen verkkokauppa. Tilauksien toimitusaika on 2-6 arkipäivää.


TOP 10 suosituimmat isänpäivälahjat 2023

Miesten kylpytakki nimellä lahjaksi isälle

Tämä pehmeä ja laadukas miesten nimikoitu kylpytakki isälle kirjailtuna on todellinen hemmottelulahja, joka tulee taatusti käyttöön. Voit itse päättää kirjailtavan tekstin, oli se sitten vaikkapa isän nimi, lempinimi tai vaikkapa nimikirjaimet. Nimikoituun kylpytakkiin kelpaa kääriytyä saunan jälkeen.

isänpäivälahja

Kuksa kaiverruksella
Tykkääkö isäsi liikkua luonnossa tai retkeillä tai onko hän esimerkiksi kova mökkeilijä? Erähenkiselle isälle kuksa omalla tekstikaiverruksella on taatusti osuva lahjaidea. Kuksaan voi kaiverruttaa vaikkapa isän nimen, lempinimen tai vaikkapa nimikirjaimet ja muun hauskan tekstin. Tästä kelpaa nauttia kahvit tunnelmallisen nuotion tai takkatulen äärellä.

kuksa-kaiverruksella

Oluttuoppi tai olutlasi kaiverruksella
Oluttuoppi tai olutlasi omalla tekstikaiverruksella on persoonallinen ja hauska lahja isälle. Vain oma mielikuvitus on rajana, millä sanoin ilahduttaa isää. Tähän tuoppiin mahtuu kirjoittaa niin onnentoivotukset kuin yhteiset inside-vitsitkin. Ehdoton ykkössuosikki oluenystävälle tai tuoppien keräilijälle. Nimikoitu tuoppi on taatusti jokaisten juhlien puheenaihe!

Paras lahja miehelle

Termosmuki nimellä
Oma nimikoitu termosmuki on täydellinen lahja isälle, joka tykkää nauttia kahvinsa tai teensä vaikkapa tien päällä tai reissussa. Tummanruskea termosmuki on tyylikäs ja käytännöllinen lahjaidea isälle.

termosmuki nimellä

Viskilasi kaiverruksella
Mitä isänpäivälahjaksi viskinystävälle? Klassisen mallinen viskilasi kaiverruksella on tyylikäs lahja isälle. Viskilasia on saatavilla useammassa eri designissä, joista löydät takuulla juuri haluamasi tyylin. Sopisiko viskilasin kylkeen vaikkapa pullo isän lempiviskiä?

viskilasi kaiverruksella

Konjakkilasi kaiverruksella
Pyöreän mallinen konjakkilasi tuo erityisen hyvin konjakin aromit esiin. Jalallinen konjakkilasi kaiverruksella on näyttävä lahja. Katso täältä vinkkinä listaus suosituimmista konjakeista annettavaksi lasin kylkeen.

Lahja golfaavalle isälle
Oma nimikoitu golfpyyhe on täydellinen lahjaidea golfaavalle isälle. Nimikirjaimilla varustetun golfpyyhkeen kanssa kelpaa kierrellä golfkenttiä ja parantaa tasoitusta. Pyyhkeessä on käytällinen klipsu kiinnitystä varten ja se on saatavilla mustana tai valkoisena.

golf-lahja

Lahja kokkaavalle isälle
Onko isäsi loistava grillaaja tai pihvimestari? Keittiössä viihtyvälle isälle oma leikkuulauta kaiverruksella on siinä tapauksessa nappi valinta isänpäivälahjaksi. Bambuleikkuulauta on hellävarainen veitselle. Suunnittele itse tekstikaiverrus, joka on juuri sinun isälle tehty!

isanpäivälahja

Taskumatti kaiverruksella
Taskumatti on lahjojen klassikko! Musta taskumatti on tyylikäs valinta, jossa tekstikaiverrus on ruostumatonta terästä. Taskumatti omalla kaiverruksella sopii niin juhlakäyttöön kuin koristeeksikin.

Passikotelo nimellä
Passikotelo nimellä on mitä osuvin lahja matkustelusta pitävälle isälle. Tämän passikotelon kanssa kelpaa matkustella. Passikotelo suojaa passia ja se on helppo erottaa perheen muista passeista.
Jokainen tuote toimitetaan valmiin lahjapaketin tai lahjakassin kanssa, joten lahjojen antaminen ei voisi olla enää tämän helpompaa!

Uutena valikoimassa myös puinen saunamittari tekstikaiverruksella! Tästä mitä hauskin lahjaidea isälle, joka on kova saunomaan! Tästä myös hauska idea vaikkapa mökin saunaan. Klikkaa tästä tuotteeseen: saunamittarin kaiverruksella.

saunamittari

Tiesitkö, että You Name It -verkkokaupalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton puolesta Suomalaista palvelua -avainlippumerkki, joka tarkoittaa, että olemme kotimainen yritys, jonka asiakaspalvelu, logistiikka ja tuotteiden kaiverrus/kirjailu tapahtuu Suomessa. Meiltä saat nopeasti asiakaspalvelun suomeksi tilanteessa kuin tilanteessa ja teemme tuotteita tilauksesta myös täysin omien toiveidesi mukaan.

Tilaus etenee toimitukseen heti tuotteen kaiverruksen/kirjailun valmistuttua. Toimitusaika tilauksesta on noin 2-6 arkipäivää. Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat varmistaa tuotteen toimitusajan.

You Name It verkkokaupassa sinulla on käytössäsi kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot. Maksupalveluntarjoana käytämmä Klarnaa ja Paytrailia.

Enää ei tarvitse miettiä mitä isänpäivälahjaksi! Voit ottaa mallia tuotteiden valmiista teksti-ideoista tai keksiä itse, millä sanoin ilahduttaa isää tärkeänä päivänä.