fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Joululahjat 2023

Luo ainutlaatuinen joululahja oman kaiverruksen tai kirjailun avulla. Meiltä löydät takuulla parhaat joululahjat 2022.

Lue lisää

Luo ainutlaatuinen joululahja oman kaiverruksen tai kirjailun avulla. Meiltä löydät takuulla parhaat joululahjat 2022.

Lue lisää
 • vanhemmille joululahjaksi

  Glögilasit ja tarjoilulauta kaiverruksella, joululahja 2022

  69,00 
 • Nimikoitu-kylpytakki

  High-end, Nimikoitu kylpytakki, lahja miehelle

  119,00 
 • kylpytakki-naisten-joulu

  High-end,Naisten kylpytakki nimellä, joululahja naiselle

  119,00 
 • joululahja vanhemmille

  Joululahja, Tarjoilulaudat 2 kpl

  53,00 
 • lahja papalle

  Juomapullo nimellä, lahja miehelle

  40,00 
 • puukko-kaiverruksella

  Kaiverrettu puukko, visakoivu 8,5 cm

  85,00 
 • viskikarahvi-tyylikäs-lahja-miehelle

  Karahvi kaiverruksella, tyylikäs lahja miehelle

  65,00 
 • kellokotelo

  Kellokotelo kaiverruksella, lahja miehelle

  49,00 
 • joululahja isälle

  Konjakkilasi kaiverruksella

  32,00 
 • korttikotelo-nimellä

  Korttikotelo nimellä

  29,00 
 • nimikoitu lahja

  Kosmetiikkalaukut nimellä, 2 kpl

  39,00 
 • puukko-kaiverruksella

  Kotimainen puukko kaiverruksella, 14 cm

  94,00 
 • lahjasetti

  Kuksa ja makkaratikku -lahjasetti

  125,00 
 • Kuksa-nimellä

  Kuksa kaiverruksella

  39,00 
 • joululahja-isovanhemmille

  Kuksa lapsen kirjoituksella, joululahja isovanhemmille

  39,00 
 • Kuksat kaiverruksella 2 kpl

  73,00 
 • kupilka ja makkaratikku

  KUPILKA kuksa ja makkaratikku -lahjasetti

  75,00 
 • kupilka-kuksa

  KUPILKA kuksa kaiverruksella

  39,00 
 • kupilka-kuksa

  KUPILKA lahjasetti kaiverruksella

  55,00 
 • häälahja

  Kylpytakit nimellä, 2 kpl, lahja pariskunnalle

  195,00 
 • korurasia-lahja

  Lahja naiselle, korurasia nimellä

  45,00 
 • personoitu lahja

  Lahja nimellä, Glögilasit 2 kpl ja tarjoilulauta kaiverruksella

  69,00 
 • joululahja pariskunnalle

  Lahja pariskunnalle, Kuksat ja makkaratikut kaiverruksella 2 kpl

  90,00 
 • joululahjaidea

  Lahjaidea, Kuksat ja tarjoululauta kaiverruksella

  89,00 
 • termosmuki

  Lahjaidea, Termosmuki tekstillä

  39,00 
 • termospullo-lahja-naiselle

  Lahjaidea, termospullo nimellä

  42,00 
 • lahja retkeilijälle

  Lahjaidea, termospullo nimellä

  42,00 

Joululahjat 2023

Luo ainutlaatuinen joululahja oman kaiverruksen tai kirjailun avulla. Meiltä löydät takuulla parhaat joululahjat 2022.

Parhaat Joululahjat 2023

Ainutlaatuisen joululahjan löytäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Lahjansaajaa ajatellen valittu, henkilökohtainen joululahja on aina varma lahjavalinta, joka ilahduttaa takuulla. Lahjan teksti voi olla vaikkapa saajan lempinimi, nimikirjaimet tai vaikkapa jokin hauska yhteinen inside-vitsi. Ajatuksella juuri lahjansaajalle suunniteltu joululahja tuo aivan varmasti hyvää mieltä joulun viettoon juuri sinun. Meillä kaikkien tuotteiden hintaan kuuluu oma teksti tai nimi.  

Mikä parasta niin jokainen tuotteemme toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten joululahjan antaminen ei voisi olla vaivattomampaa ja näin on helppo hankkia kerralla joululahjat 2022 valmiiksi paketoituna vaikkapa koko perheelle, puolisolle, tuttaville ja ystäville! Lahjapakkaukset ovat mustavalkoisia ja ne ovat varustettu upeilla lahjanauhoilla, joten tyylikäs joululahja on kaiken lisäksi vielä heti valmis annettavaksi! Tänä jouluna sinulla ei kulu aikaa lahjapaperien kanssa askarrellessa tai jonottaessa paketointipalveluun.

Voit ottaa mallia teksteihin tuotekuviemme valmiista inspiraatiokuvista tai voit keksiä myös aivan oman idean, millä sanoin yllätät kaikista parhaiten juurin sinun lähimmäisesi tulevana jouluna. Selailemalla tuotekuvia keksit takuulla osuvan tekstin myös itse, vaikka alkuun tekstin idea olisikin hukassa. Kun kaiverrus tai kirjailu on täysin itse valittavissa, on helppoa löytää takuulla ainutlaatuinen ja persoonallinen joululahja, jollaista ei ole kenelläkään muulla. Omalla tekstillä kaiverretuista ja kirjailluista lahjatavaroista jää myös ihana muisto jopa vuosiksi eteenpäin.

Joululahjat 2022

Enää pehmeänkään paketin ei tarvitse tänä jouluna olla pettymys ja  paketista voi paljastua käytännöllinen, mutta ylellinen oma nimikoitu kylpytakki vaikkapa lahjansaajan nimikirjaimilla tai lempinimellä kirjailtuna. Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin joulusaunan jälkeen kääriytyä todella pehmeään ja lämpimään kylpytakkiin. Harrastavalle miehelle tai naiselle taas oma kylpypyyhe kirjailulla on käytännöllinen lahja, jonka jälkeen pyyhkeet eivät enää sekoitu toisten kanssa harrastusten parissa.

Lasi kaiverruksella joululahjaksi

Verkkokaupasta löytyy myös takuulla tämän joulun hittilahjat viskin- tai konjakinharrastajille, nimittäin oma lasi kaiverruksella! Kaiverrettu viskilasi tai konjakkilasi on varma joululahja vaikkapa tämän lempiviskin tai konjakin ohessa. Entäpä mitä olisi joulu ilman jouluolutta! Oluen ystäville lahjana toimii varmuudella oma olutlasi tai reilun kokoinen tuoppi kaiverrettuna. Saatavilla on myös jättikokoinen tuoppi, joka sammuttaa takuulla isommankin oluen janon ja hauskuttaa lahjansaajaa epäilemättä. Olulasin tai tuopin kaiverrusteksti voi olla jouluun liittyvää tai muu hauska teksti lahjansaajalle. Olutlasi tai tuoppi tulee takuulla käyttöön vuodesta ja joulusta toiseen. Laseihin on saatavilla useita erilaisia kaiverrusvaihtoehtoja. Kaiverrus on kestävä merkintätapa lasiin, sillä kaiverrus ei haalistu tai kulu. Kaikki valikoimassamme olevat lasit ovat näin ollen myös konepestäviä ja ne kestävät juhlasta toiseen! Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät taskumatit.Taskumatti onkin aina klassikkovalinta juhlaan kuin juhlaan! Viinihifistelijöille taas valikoimastamme löytyy näyttävät puna- tai valkoviinilasit kaiverruksella sekä tyylikkäät kuohuviinilasit. Enää ei tarvitse miettiä mistä joululahjat 2022!

Kiireiselle kahvin tai teen nautiskelijalle oma termosmuki nimellä on varmasti tarpeellinen tien päälle, töihin tai vaikkapa opiskeluihin. Enää kahvi ei pääse jäähtymään arjen hulinassa, vaan pysyy kuumana omassa nimikoidussa termosmukissa.

Entä onko miehesi ahkera retkeilijä ja luonnossa liikkuja? Siinä tapauksessa ihanan jouluinen kuksa valitsemallasi tekstikaiverruksella on ehdoton joululahja retkeilijälle tai miksei kotiin tai vaikkapa mökillekin. Kuksat kaiverruksella tai glögilasit kaiverruksella toimivat ovat loistavat joululahjat 2022! Nämä käyät myös pariskunnalle tai vaikkapa joululahjaksi omille vanhemmille tai isovanhemmille. Mikä olisikaan parempi vieminen joulunviettoon isäntäperheelle kuin kuksat omilla nimillä. Joululahjat 2022 kokkaavalle miehelle puolestaan toimii oma leikkuulauta tai maustemylly kaiverrustekstillä. Onko miehesi loistava pihvi- tai grillimestari tai mikä on hänen oma bravuurinsa? Luo omin sanoin kuvaava teksti juuri sinun kotikokillesi! Leikkuulauta toimii myös näyttävänä koristeena keittiössä ja on takuulla jokaisten tarjoiluiden puheenaihe.

Suunnittelupalvelu

 Kirjoita halutessasi tilauksen kommenttikenttään oma toiveesi liittyen tuotteeseen, mikäli haluat kaiverrukseen tai kirjailuun tehtävän jonkin pienen muutoksen tai haluat jotain erityistä otettavan tilauksessasi huomioon. Ymmärrämme kuitenkin, että aina ei löydy valmiiksi juuri oikeanlaista ideaa verkkokaupan valmiista valikoimasta, joten olethan tarvittaessa rohkeasti yhteyksissä sähköpostiosoitteeseen: info@younameit.fi niin voidaan suunnitella yhdessä myös kokonaan omanlaiset joululahjat 2022 sinun tarpeisiisi!

Suunnittelupalvelumme on veloitukseton ja autamme sinua mielellään ideoinnissa ja saat halutessasi myös vedoksen ennen tilauspäätöstä. Asiakaspalvelumme on avoinna jokaisena viikonpäivänä ja vastaamme sähköpostiisi vuorokauden kuluessa. Olethan meihin yhteyksissä, mikäli sinulla herää mitä vain kysyttävää. Voit halutessasi lähettää meille myös aivan oman kuvan, logon tai tekstin, jonka haluat tuotteeseen kaiverrettavan. Voit ehdottomasti pyytää tarjousta myös isommalle määrälle tuotteita, palaamme asiaan aina pikimmiten.

Valikoimamme on koostettu niin, että aina jokaiselle löytyisi mieleinen joululahjaidea, jonka voi yksilöidä juuri lahjan vastaanottajan näköiseksi, oli hakusessa sitten joululahja isälle, joululahja omalle miehelle, joululahja veljelle tai vaikkapa vitsikäs joululahja ystävälle tai työkaverille. Tuotteista on valittavissa tekstikaiverruksia ja kirjailuja useita eri tyylejä, jotta jokaiselle löytyisi omaa ja lahjansaajaan silmää miellyttävä tuote nopeasti ja vaivattomasti! Jokainen tilaus sommitellaan käsin yrityksemme designerin toimesta, jotta kaiken mittaiset tekstit näyttävät aina hyvälle tuotteessa.

Haluamme olla juuri sinun apunasi löytää täydellinen joululahja läheisellesi aina helposti ja vaivattomasti. Valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti uusilla upeilla joululahjaideoilla, joten muista pitää sivustomme seurannassa joulusta toiseen. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja mikäli sinulla on mielessä jotain uusia lahjaideoita valikoimaamme kaiverrettavaksi tai kirjailtavaksi, niin olethan meihin yhteyksissä.

Tilaaminen

Kirjoita vain haluamasi tekstikentät verkkokaupasta valitsemaasi tuotteeseen ja lisää tuote ostoskoriin. Tämän jälkeen pääset siirtymään kassalle. Muistathan kuitenkin aina tuplavarmistaa kirjoittamasi tekstin, jotta mahdolliset kirjoitusvirheet eivät eksy valmiisiin tuotteisiin. Pystymme kaivertamaan ja kirjailemaan myös joitain emojeja, kuten sydänemojin. Mikäli haluat jonkin pienen muutoksen tai huomion tilaustasi koskien, voit kirjoittaa sen tilauksen teon yhteydessä kommenttikenttään. Pyrimme aina toteuttamaan mahdolliset toiveesti parhaamme mukaan!

Toimitus ja maksaminen

Tuotteesi lähetetään matkaan varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta heti tuotteen kaiverruksen tai kirjailun valmistuttua. Tuotteet lähetetään aina huolellisesti ja turvallisesti pakattuina lähimpään Postin pakettitautomaattiin. Mikäli sinulla on kiire ja haluat varmistua tilauksen ehtimistä merkkipäiväksi, olethan meihin yhteyksissä info@younameit.fi, niin annamme sinulle arvion parhaan tietomme mukaan.

Kun tilauksesi on lähtenyt matkaan, saat viestillä Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit katsoa tilauksesi toimituksen etenemistä. Voit tilata tarvittaessa lahjan myös suoraa lahjansaajan osoitetiedoilla postiautomaattiin, vaikka ette asuisikaan samalla paikkakunnalla.

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme lukuisilla eri maksutavoilla, meillä on käytössä muun muassa Paytrailin verkkopankki- ja korttimaksaminen sekä mobiilimaksamiseen tarkoitettu MobilePay.

Voit valita maksutavaksi myös Klarnan, jolloin voit halutessasi maksaa ostoksesi 30 päivän sisään tai ottaa laskun osamaksuna. Lisää tietoa verkkokaupassamme saatavilla olevista maksutavoista ja toimitustavoista löydät toimitusehdoistamme.

Suomalaista palvelua -avainlippu

You Name It -verkkokaupalle on keväällä 2022 myönnetty Suomalaista palvelua -avainlippumerkki Suomalaisen työn liiton puolesta. Suomalaista palvelua -avainlippumerkki on tae siitä, että yrityksemme asiakaspalvelu, kaiverrus- ja kirjailutyö, varastointi ja suunnittelu tapahtuu Suomessa. Verkkokauppamme työllistää suomalaisia yrityksiä ja olemme halunneet tuoda valikoimaamme myös suomalaisia tuotteita. Lämmin kiitos sinulle jo etukäteen, kun tuet suomalaista yritystä!

Sosiaalinen media

Muista käydä vierailemassa myös ylläpitämässämme lahjablogissa koskien verkkokauppamme valikoimaa. Lahjablogista löydät jatkuvasti uusia päivityksiä sekä ajankohtaisia lahjaideoita kenelle vain. Voit ottaa lahjablogimme myös helposti seurantaan. Muista myös seurata yritystämme eri sosiaalisen median kanavissa. Sieltä löydät jatkuvasti tuoreita tarjouksia, arvontoja, sesongin mukaisia uutuustuotteita sekä paljon paljon lisää ihania lahjainspiraatioita. 

Instagram: @younameit.fi ja Facebook:  You Name It

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
You Name It Oy

Y-tunnus: 3233203-4

Sähköpostiosoite: info@younameit.fi

Puh. 0400266267

Osoite: Hämeenkatu 10 A, 33100 Tampere

You Name It Oy:n osto- ja toimitusehdot
Toimitustiedot

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Lähetämme tilauksesi aina mahdollisimman pikaisesti, mutta tuotteiden kustomoinnin eli kaivertamisen ja brodeeraamisen vuoksi jokainen tuote valmistetaan yksilöllisesti. Toimitamme tilauksia vain rekisteröityihin osoitteisiin Suomessa, emme toimita Ahvenanmaalle.

Maksuehdot: Paytrail ja Klarna

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Verkkokaupan maksutavat:
1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector B2C ja Joustoraha
3. Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Klarna Bank AB (publ)

Valitessasi maksupalvelutarjoajaksi Klarnan, voit maksaa ostoksesi Klarna laskulla (maksu 30 päivän sisällä), lasku osamkasulla, maksu verkkopankissa tai maksu kortilla.

Toimitustapa

Postin pakettiautomaatti 4.90€ sis. Alv. 24% (veloitamme uudelleen lähetyksen noutamatta jätetystä tilauksesta).

Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Tilausvahvistus

Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista tilausvahvistus, että tilaamasi tuotteet ovat oikeat ja olet kirjoittanut haluamasi tekstit tuotteisiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@younameit.fi) viipymättä, mikäli havaitset virheen tilauksella tai et saanut tilausvahvistusta. Selvitämme tilanteen pikimmiten. Saat meiltä uuden ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi valmistuu ja etenee toimitukseen.

Reklamaatiot

Toivomme todella, että olet tyytyväinen ostokseesi ja myymiemme tuotteiden laatu on standardiemme mukainen. Otathan kuitenkin huomioon, että jokainen tuote kustomoidaan käsityönä yksi kerrallaan, mikä tarkoittaa, että pientä vaihtelua saattaa esiintyä. Laserkaiverrukselle on toisinaan tyypillistä pienehkö epätasaisuus kaiverrusjäljessä, joka ei näy simuloiduissa tuotekuvissa. Myös luonnonmateriaalissa, kuten puussa, kaiverruksen tummuusaste saattaa vaihdella. Mikäli kuitenkin vastaanotat viallisen tuotteen, otathan asiakaspalveluumme yhteyttä viipymättä info@younameit.fi. Otamme asian käsittelyyn pikaisesti.

Kuljetusvauriot

Älä ota vastaan Postissa vaurioitunutta pakettia. Teemme vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiölle ja lähetämme sinulle uudet tuotteet. Tämä päätee myös, mikäli havaitset kuljetusvaurion vasta avattuasi paketin. Säilytä paketti ja ota asiakaspalveluumme viipymättä yhteyttä info@younameit.fi.

Palautusoikeus

Huomioithan, että kustomoiduissa tuotteissa ei ole normaalia etämyynnin velvoittamaa 14 vrk:n palautusoikeutta. Tuote yksilöidään aina tilauksesi mukaan, joten emme valitettavasti pysty sitä enää jälleenmyymään. Tästä syystä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

16 § (30.12.2013/1211)

Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 14 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos:

3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L6P16

Kuluttajansuojavirasto:

11.5 Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Peruuttamisoikeuden rajoitukset on lueteltu laissa tyhjentävästi, eikä elinkeinonharjoittaja voi rajoittaa peruuttamisoikeutta muilla perusteilla, esimerkiksi siitä syystä, että tuote on alennusmyynnissä.

Kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, jos:

4. sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, esimerkiksi mittatilausverhot tai tavara, johon on tehty kaiverrus tai nimikointi.

https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/verkkokauppa-ja-muu-etamyynti/#11

Tilauksien teko

Vastaanotamme tilauksia lähtökohtaisesti ainoastaan verkkokaupan kautta, otathan meihin yhteyttä, mikäli kohtaat ongelmia tilauksen teossa. Alle 18-vuotiaiden asiakkaiden tilaukset on tehtävä huoltajan toimesta ja huoltajan tiedoilla.

Tuotteiden teksti- ja kuvadesign

Kustomoinnista tehdään mahdollisimman vastaava kuin tuotekuvassa. You Name It Oy varaa oikeuden tehdä pieniä muokkauksia, jotta kaikki joululahjat 2022 ovat vastaavia kuin kuvauksissa. Otathan myös huomioon, että fonteissa kirjaimet ovat yksilölliset. Tuotekuviemme kaiverrukset ovat simuloituja, oten otathan huomioon, että aito kaiverrus on hieman tuotekuvaa himmeämpi. Myös materiaalit saattavat aiheuttaa pientä vaihtelua, esimerkiksi puu on luonnonmateriaali, jonka vuoksi siinä esiintyy tyypillisesti pientä vaihtelua tuotteiden välillä.

Rekisterinpitäjä
You Name It Oy
y-tunnus 3233203-4
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
sähköposti: info@younameit.fi
Rekisterin nimi
You Name It Oy -verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään verkkokaupan asiakkaidemme asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja hoitoon kuten asiakassuhteen edellyttämiin yhteydenottoihin ja suoramarkkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: Asiakkaan etu- ja sukunimi, asiakasnumero, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti, www-osoite, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista sekä tietoja asiakkaan ostotapahtumista, toimituksista ja alennuksista sekä mahdolliset käyttäjätunnukset.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaalta itseltään verkkokaupan tilauksista, palautus- ja muiden lomakkeiden kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen, eikä niitä luovuteta säännönmukaisesti edelleen ulkopuoleiselle taholle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyvien toimien (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi) yhteydessä, tilausten toimittamiseksi, maksamattomien laskujen perimiseksi, sekä viranomaisille näiden niin edellyttäessä ja lain salliessa.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietojen säilytys ja hävittäminen

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus- laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään turvallisesti.

Evästeiden käyttö

Voimme käyttää evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua ja jotka talletetaan käyttäjän tietokoneelle. Evästeiden voimassaoloaika on rajattu, eikä niistä ole vahinkoa käyttäjän koneelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa ja satunnaiset paperitulosteet tuhotaan välittömästi ja asianmukaisesti.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu ja joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.

Tarkastusoikeus

Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastusta koskeva pyyntö tulee lähettää omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai esittää henkilökohtaisesti toimistollamme. Pyynnöt tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle, joka myös vastaa mahdollisiin lisätietopyyntöihin.

Tietojen päivittäminen

Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan verkkokaupan profiilissaan. Lisäksi asiakas voi ottaa yhteyttä tietojensa päivittämiseksi edellä mainittuun yhteyshenkilöömme.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää hänen tietojensa käsittely markkinointitarkoituksia varten. Tietojen käsittelyn rajoitusta koskeva pyyntö tulee esittää sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilölle.

Lue lisää