fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Konjakkilasi kaiverruksella, syntymäpäivälahja miehelle

32,00 

Klassinen pyöreä konjakkilasi kaiverruksella on ajattoman tyylikäs syntymäpäivälahja! Kirjoita vain tekstit, jotka haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, oma ”inside”-vitsinne tai muu ilahduttava teksti.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Esim. K. Mäkelä

Esim. 50v. tai 1954

Esim. Limited edition

Kuvaus

Konjakkilasi kaiverruksella, 50v lahja miehelle

Mikä olisikaan parempi 50v lahja miehelle kuin konjakkilasi kaiverruksella ja sopisiko kylkeen kentis pullo lahjansaajan lempikonjakkia? Oli hakusessasi sitten 50v lahja miehelle tai muut pyöreät niin tästä takuuvarma lahjaidea konjakin ystävälle – tai ihan kenelle tahansa! 

Konjakkilasi kaiverruksella toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten  lahja isälle on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Kaiverrus on ikuinen, koska se ei kulu tai haalistu ajan kuluessa. Perinteinen pallomainen lasi on hyvin ajaton valinta ja tulee takuulla käyttöön vuosiksi eteenpäin. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkki: Libbey

Tilavuus: 37 cl

Lasi kestää konepesun.

Katso täältä myös viskilasi kaiverruksella

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tuotteen perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Konjakkilasi kaiverruksella, syntymäpäivälahja miehelle”