TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Olutlasi logolla

29,00 

Oma logo kuuluu hintaan! Halutessasi saat jokaisen tuotteen valmiissa kuvan mukaisessa lahjapaketissa. Upota alle logosi ja vie tilauksesi kassalle. Kassalla pääset kirjoittamaan haluamasi kappalemäärän.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Yli 10 kpl tilaukselle voimme tehdä erillisen tarjouksen! Voit pyytää tarjousta alta löytyvällä lomakkeella.

Mikäli sinulla on logosi .ai- tai .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse [email protected]

(max file size 100 Mt)

(mikäli haluat logon lisäksi tekstiä, voit kirjoittaa tähän tai jättää tyhjäksi)

Kuvaus

Olutlasi kaiverruksella, brändituote

Mikä olisikaan hauskempi ja käytännöllisempi brändituote kuin olutlasi logolla! Kaiverrettu oluttuoppi jää hyväksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu tai haalistu pois. Parasta on, että tuopin saa halutessaan tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten brändituote on heti valmis annettavaksi oli kyse sitten henkilöstölahjasta, myytävästä tuotteesta tai vaikka kilpailun palkinnosta!

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Mikäli olutlasi ei ollut etsimäsi, katso täältä muut liikelahjat logolla

Haluatko tilata olutlasia isommalle erälle?

Isommille (yli 10 kpl) erille voimme laskea tarjouksen aina erikseen. Voit ottaa yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta ja pyytää tarjousta.

 

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteilla on ja miten tilaukseni toimitetaan? 

Lähetämme tuotteet varasrolta aina 1-5 arkipäivän sisällä tehdystä tilauksesta, joten saat tilauksesi 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimitustapana postin pakettiautomaattia. Saat tuotteesi valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla näet halutessasi toimituksen etenemisen postissa.

Mitä maksutapoja minun on mahdollista valita? 
Tilaus on mahdollista maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksuna, korttimaksuna Visa/Mastercard tai MobilePay mobiilimaksuna. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista  Paytrail Oyj tai Klarna Ab:n, jotka ovat kumpikin yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Haluaisin lähettää tilaukseni suoraa lahjansaajalle. Onnistuuko se?

Se onnistuu helposti. Valitse vain kassalla haluamasi toimitusosoite.

Tein tilauksen, mutta haluaisin sittenkin vielä muuttaa tekstiä. Onko se vielä mahdollista?

Kaiverrusta tai kirjailua voidaan tarvittaessa vielä muokata, mikäli tuote ei ole ehtinyt etenemään meillä tuotantoon. Olethan siis meihin pikimmiten yhteyksissä [email protected], niin selvitämme onko muutos vielä mahdollinen. Meidät tavoittaa sähköpostitse viikon jokaisena päivänä.

Näenkö jostain miten tilaukseni etenee?

Tilauksen teon jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuote on käsittelyssä -tilassa niin kauan kunnes tuotteen yksilöinti on valmistunut. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi postin seurantatunnuksen, josta näet tilauksesi etenemisen postilla.

Tarvitsisin lahjan pikaisesti, sillä juhlat lähestyvät. Voinko itse noutaa tuotteen?

Laita meille sähköpostia [email protected] ja pyrimme nopeuttamaan tilauksesi valmistumista niin pian kuin mahdollista. Ikävä kyllä meillä ei ole asiakasnoutoa tai myymälää, joten tuotteet lähetetään suoraa tuotantotiloistamme.

En löydä tilausvahvistusta tekemästäni tilauksesta. Miten minun tulisi toimia?

Muistathan tarkistaa myös roskapostisi, toisinaan vahvistus voi eksyä myös sinne. Jos vahvistusta ei kuitenkaan löydy sieltäkään tai havaitsit siinä jonkin virheen, olethan yhteyksissä meihin sähköpostilla [email protected], niin selvitämme tilanteen.

 

Nettisivut by Dimedia