fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Yksilöity lahja, Nimikoitu drinkkilasi

35,00 

(1 tuotearvio)

Onko ystäväsi vannoutunut Gin & Tonic -fani? Kaunis drinkkilasi itse valitsemallasi kaiverruksella on siinä tapauksessa mitä parhain lahjaidea.

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Esim. Lauran

Esim. Gin & Tonic

Esim. Onnea 30v.

Esim. ”Onnea Minna! t. Laura” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • viinilasi nimellä

  Valkoviinilasi kaiverruksella

  32,00 

Kuvaus

Gin & Tonic -lasi kaiverruksella

Näyttävä Gin & Tonic -lasi on mitä hauskin lahjaidea klassikkodrinkin ystävälle. Sopisiko lasin kylkeen annettavaksi vaikkapa pullo lahjan saajan lempi giniä? Voit yksilöidä lasin itse valitsemallasi tekstikaiverruksella, oli lahja tulossa juhlistamaan mitä merkkipäivää tahansa. Oma kaiverrettu lasi on ihana lahja ystävälle, kaasolle tai vaikkapa työkaverille. Tähän tyylikkääseen jalalliseen drinkkilasiin loihtii taatusti upeat G&T;t tai vaikkapa Aperol Spritzit.

Voit ottaa mallia kuvien valmiista tekstikaiverruksista tai keksiä aivan omasi!

Gin & Tonic -lasi kaiverruksella toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahjan antaminen ei voisi olla enää vaivattomampaa!

Katso täältä myös muut lahjaideat naisille.

Lasin merkki: Libbey

Lasin tilavuus: 58cl

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta kaiverrustekstistä tulee mahdollisimman samankaltainen kuin esimerkkikuvassa.

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteella on?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, useimmiten jo seuraavana arkipäivänä.  Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietyt juhlat tiedossa, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Entä kuinka voin maksaa tilauksen verkkokaupassa? 

Verkkokaupassamme onnistuu verkkopankkimaksu, lasku- tai osamaksu, korttimaksu sekä mobiilimaksu MobilePay.  Verkkokaupan maksupalveluntarjoajat ovat Klarna Ab tai Paytrail Oyj, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa. Voit valita näistä itsellesi mieluisan maksuvaihtoehdon.

Onnistuuko tilaukseni nouto teiltä suoraa? Minulla olisi kiire saada lahja pikaisesti.

Valitettavasti meillä ei toistaiseksi ole noutoa, vaan tilaukset lähetetään aina suoraa tuontantotiloistamme eteenpäin. Voit kuitenkin olla meihin aina yhteyksissä kiiretapauksissa, sillä usein voimme jouduttaa tuotantoa. Olethan yhteyksissä sähköpstilla info@younameit.fi, jota seuraamme aktiivisesti.

Olisiko mahdollista toimittaa tuote suoraa lahjansaajalle? 

Kyllä onnistuu! Voit valita tilauksen yhteydessä kassalla haluamasi toimitusosoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa kaiverrusta tai kirjailua, vaikka tein jo tilauksen? 

Mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutos on edelleen mahdollinen. Otathan vain pikimmiten vain yhteyttä info@younameit.fi. Toisinaan tuotteet kuitenkin etenevät valmistukseen jo saman päivän aikana, joten olethan nopea.

Mistä tiedän miten tilaukseni etenee?

Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes se on lähetetty. Tuotteen valmistuttua tuotannosta saat sähköpostilla postin seurantatunnuksen, jonka avulla näet tilauksesi etenemisen matkalla.

Mitä teen, kun en saanut laisinkaan tilausvahvistusta sähköpostiini?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, kannattaa katsoa myös roskapostin puolelta, sillä toisinaan tilausvahvistus voi päätyä myös sinne. Mikäli et kuitenkaan löydä viestiä tai siinä on jokin virhe esimerkiksi kaiverrustekstissä tai tuotteessa, niin olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi, palaamme sinulle asiaan aina pikaisesti.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Yksilöity lahja, Nimikoitu drinkkilasi

 1. Tanja

  Ostin lahjan miehelle, koska on GT:n ystävä. Olisi hyvä, että lasi löytyisi myös nettisivujen miesten lahjojen kategoriasta. Ei kaikki miehet juo vain olutta ja viskiä.

Lisää arvio