ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Glögilasit nimellä, 2 kpl, joululahja

39,00 

Näistä glögilaseista kelpaa nauttia höyryävän kuumaa glögiä ja fiilistellä joulun tunnelmaa!

Nappaa tästä persoonallinen ja yksilöity joululahja isovanhemmille, joululahja vanhemmille tai vaikkapa tuominen joulunviettoon. Valitse vain haluamasi kaiverrukset laseihin ja setti on valmis tilattavaksi. Voit itse valita haluatko joulun toivotuksen suomeksi vai englanniksi. Oma teksti kuuluu hintaan.

Vain 3 varastossa

(esim. Mika)

(esim. Henna)

Valitse haluatko jouluntoivotuksen suomeksi vai englanniksi

Kuvaus

Glögilasit 

Glögilasit nimellä ovat ajatuksella hankittu, kaunis joululahja joulunviettoon. Tästä esimerkiksi ihana joululahja vanhemmille tai isovanhemmille.

Lasi on kuumaa juomaa kestävää, joten lasi sopii myös teen ja kahvin juontiin. 

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten tarvittaessa glögilasit nimellä ovat heti valmiina annettavaksi. 

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5  arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa.

Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Lasin merkki: Libbey 

Merkintätapa: Kaiverrus 

Katso tästä myös kaiverretut punaviinilasit

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Nettisivut by Dimedia