fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Hääkutsu, Sand

1,50 

Sand-mallin hääkutsu on ajattoman kaunis valinta hääkutsuksi.

  • Henkilökohtainen suunnittelupalvelu suomeksi
  • Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tekstien toimittamisesta
  • Vedos kuuluu hintaan!
  • Toimitusaika noin 2 viikkoa

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Kuvaus

Hääkutsujen painatus

You Name It suunnittelee tyylikkäitä hääkutsuja, jotka sopivat moniin erilaisiin hääteemoihin, joten yksilöllisten hääkutsujen painatus ei voisi olla enää helpompaa. Kaunis Sand-hääkutsu on täydellinen valinta hääparille, joka haluaa hillittyä beigeä kutsuunsa. Tämän kutsun värimaailman ympärille on helppo lähteä rakentamaan juhlan väriteemaa. Neliön mallinen ja kaksipuoleinen hääkutsu on korkealaatuista, 400g paksuista mattakartonkia. Painatamme hääkutsun yhdelle puolella ja hääinfon toiselle, kaikki tekstit ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan. Hääkutsujen hintaan sisältyy aina puolestamme myös tarvittaessa henkilökohtainen palvelu suomeksi hääkutsusuunnittelijan kanssa.

TILAUSOHJE: Saat tilauksen jälkeen meiltä täytettäväksesi sähköpostilla hääkutsun tekstikentät ja mikä parasta, saat kutsusta meiltä aina vedoksen omilla teksteilläsi ennen lopullista painatusta. Kutsuun on helppo tehtävissä myös erilaisia muutoksia täysin toiveidesi mukaan.

Hinta per kutsu on 1,50 euroa. Minimitilausmäärä on 50 kutsua ja tilattavissa oleva määrä suurenee 5 kpl määrissä.  Mikäli sinulle on tulossa esimerkiksi 57 vierasta, suosittelemme, että valitset 60 kpl. Näin sinulle jää myös tarvittaessa muutama ylimääräinen kutsu.

Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Sand-hääkutsu kooltaan on 14.8 x 14.8 cm, joten siihen on helppo löytää neliön mallinen kirjekuori esim. 15 x 15 cm.

Katso täältä myös muut kauniit hääkutsut.

Tarvitsetko vinkkejä hääkutsun tekstin suunnitteluun? Täältä löydät kuusi erilaista hääkutsumallia.

Q&A
Sisältyykö kuoret hääkutsujen hintaan?

Kuoret eivät sisälly hääkutsujen hintaan. Hintaan sisältyy hääkutsujen suunnittelu, vedos ennen painatusta sekä kutsujen painatus. Osa hääpareista haluaa tehdä kuoret itse, joten tästä syystä emme sisällytä kuoria hääkutsutilauksiin. Halutessasi voit tilata hääkutsuihimme sopivia kirjekuoria esimerkiksi täältä: Suomikirjekuoret

Miten pitkä on kutsujen toimitusaika?

Hääkutsujen toimitusaika on noin 2 vkoa siitä, kun olemme yhdessä sopineet tehdyn vedoksen toiveiden mukaiseksi. Tarvittaessa voimme sopia myös myöhemmästä toimitusajankohdasta, mikäli haluat vielä pohtia hääkutsun tekstiä.

Kuinka paljon ennen hääjuhlaa kutsut tavallisimmin lähetetään?

Hääkutsut kannattaa lähettää vieraille noin 2-4 kuukautta ennen hääjuhlaa. Halutessasi saat meiltä myös Save the Date -kutsut, mikäli tahdot lähettää sellaisen vieraille jo ennen varsinaista kutsua.

Haluaisin suunnitella oman kutsun hieman toisenlaiseksi kuin tässä kuvassa olevassa mallissa. Onko se mahdollista?

Kyllä on. Voit siinä tapauksessa olla meihin yhteydessä osoitteessa info@younameit.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hääkutsu, Sand”