fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Hääkutsu, Spring

1,50 

Spring-hääkutsu on raikas, mutta juhlava valinta hääkutsuksi.

  • Henkilökohtainen suunnittelupalvelu suomeksi
  • Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tekstien toimittamisesta
  • Vedos kuuluu hintaan!
  • Toimitusaika noin 2 viikkoa
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Kuvaus

Hääkutsu, Spring

Spring-hääkutsu on raikas kokonaisuus, joka on viimeistelty kauniilla fonteilla ja herkillä lehtiyksityiskohdilla. Hääkutsu on korkealaatuista, 400g paksuista mattakartonkia. Painatus tehdään kaksipuoleisena. Hääkutsujen hintaan kuuluu henkilökohtainen palvelu suomeksi. Kutsu tulee kuvanmukaisella tyylillä, mutta saat päättää tekstit ja rivitykset itse.

TILAUSOHJE: Saat tilauksen jälkeen täytettäväksesi sähköpostilla kutsun tekstikentät ja mikä parasta, saat kutsusta meiltä vedoksen omilla teksteilläsi ennen lopullista painatusta. Kutsuun on helppo tehdä myös erilaisia muutoksia täysin toiveidesi mukaan.

Hinta per kutsu on 1,50 euroa. Minimitilausmäärä on 50 kutsua ja tilattavissa oleva määrä suurenee 5 kpl määrissä.  Mikäli sinulle on tulossa esimerkiksi 57 vierasta, suosittelemme, että valitset 60 kpl. Näin sinulle jää myös tarvittaessa muutama ylimääräinen kutsu.

Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Spring-mallin hääkutsu on kooltaan 18.4cm x 13cm, painatus on kaksipuolinen.

Spring -hääkutsu on tyyliltään klassinen ja sopii monenlaiseen eri hääteemaan. Halutessasi voimme myös muokata esimerkiksi lehtien väriä täysin toiveidesi tai hääteemasi mukaiseksi.

Mikäli tämä ei ollut täysin etsimäsi, katso täältä myös muut hääkutsut.

Entä tarvitsetko vinkkejä hääkutsun tekstin suunnitteluun? Täältä löydät kuusi erilaista hääkutsutekstiä.

Q&A
Sisältyykö kuoret hääkutsujen hintaan?

Tilaukseen sisältyy vain hääkutsut. Osa pareista haluaa tehdä kuoret itse, joten tästä syystä emme sisällytä kuoria hääkutsutilauksiin. Halutessasi voit tilata hääkutsuihimme sopivia kirjekuoria esimerkiksi täältä: Suomikirjekuoret

Miten pitkä on kutsujen toimitusaika?

Hääkutsujen toimitusaika on noin 2 viikkoa siitä kun olet hyväksynyt tekemämme vedoksen. Voimme myös sopia myöhemmästä toimitusajasta, jos haluat vielä pohtia tekstiäsi jonkin aikaa ennen kuin laitamme kutsut painoon. Tämä on täysin sovittavissa kanssamme.

Kuinka paljon ennen häitä kutsut yleensä lähetetään vieraille?

Hääkutsut lähetetään vieraille tyypillisimmin noin 2-4 kk ennen hääpäivää. Tämä riippuu myös jonkin verran siitä, onko hääpari päättäny lähettää ennestään jo Save the Date -kutsun vai onko kyseessä ns. ensimmäinen info tulevasta hääjuhlasta.

Joskus hääparit laittavat ennen varsinaista kutsua Save the Date -kutsut (Suomeksi “varaa päivä”), jolloin vieraat tietävät jo hyvissä ajoin tulevan hääpäivän. Tämä on hyvä tapa silloin kun häät vietetään esimerkiksi ulkomailla tai kun hääpäivä sijoittuu johonkin suosittuun loma-aikaan tai juhlasesonkiin. Saat meiltä halutessasi myös Save the Date -kutsut samoilla designeilla.

Haluaisin hääkutsun tällä samalla tyylillä, mutta neliön muotoisena. Onko se mahdollista?

Kyllä on. Voit ilmoittaa meille tilauksen kommentti -kenttään, että tahdot neliön muotoisen (tällöin mitat ovat 14.8 x 14.8 cm ). Voit myös ilmoittaa meille tästä siinä yhteydessä kun saat meiltä ohjeet tekstin toimittamiseksi.

Mitä hääkutsun tekstin suunnittelussa tulisi ottaa huomioon?

Hääkutsu koostuu kahdesta osasta; itse varsinaisesta hääkutsusta, joka on pääkohdiltaan melko yksinkertainen ja selkeä sekä hääinfosta, jossa on tarkemmat ohjeet häistä. Meidän valikoimissa olevat hääkutsut esimerkiksi ovat sellaisia, joissa hääkutsu on toisella puolen ja hääinfo toisella. Halutessasi nämä on kuitenkin mahdollista painattaa omille korteilleen. Otathan siinä tapauksessa meihin yhteyttä info@younameit.fi tai voit ilmoittaa meille tästä tilauksen yhteydessä. Kakspuoleinen hääkutsu on tosin edullisempi kuin kahdelle paperille painettu.

Etupuolella olevassa hääkutsussa on tavallisimmin ilmoitettuna hääparin nimet, päivämäärä ja aika, vihki -sekä juhlapaikka sekä mihin mennessä vastausta odotetaan. Hääkutsu on siis yleensä melko pelkistetty ja yksinkertainen, jossa ilmoitetaan vain pääkohdat.

Hääinfossa puolestaan on mainittuna enemmän juhlan kulkuun liittyvistä käytänteistä. Tavallisimmin hääinfossa kerrotaan esimerkiksi majoitusvaihtoehdoista, juhlapaikalle siirtymisistä, osoitetietoja tai ajo-ohjeita, tarvittaessa, hääparin yhteystiedot,  lahjatoiveet, pukukoodi ja muu ohjeistus hääpäivää varten.

On kuitenkin hyvä muistaa pitää hääinfo selkeänä ja miettiä, että mitkä ovat ne omaa hääpäivää ajatellen oleellisimmat tiedotettavat asiat. Mikäli häät esimerkiksi järjestetään paikassa, joka on yleiseti tiedossa tai jonne on hyvät osoitetiedot, ei välttämättä ole tarpeen tehdä erikseen ajo-ohjeita tai karttaa. Joissain häissä puolestaan, voi olla hyvä, että on erikseen ajo-ohjeet, mikäli juhlat esimerkiksi järjestetään jossain syrjemmässä, johon ei niin helposti löydä perille ilman ohjeita.

Miten kutsuttavat yleensä mainitaan?

Kutsuun eli etupuolelle kirjoitetaan tavallisimmin kutsuttavan / kutsuttavien nimet. Yleensä kutsussa mainitaan ensimmäisenä naisen nimi jos kutsuttavana on pariskunta. Kutsun voi esittää myös siten, että kutsu on avec.  Mikäli puolestaan kutsu koskee myös lapsia, voi kirjekuoreen laittaa esimerkiksi lisämaininnan, että  ”perheineen”.  Lapsettomista häistä mainitseminen kannattaa jättää vasta varsinaiseen hääinfoon.

Miten myöhälle viimeinen ilmoittautumispäivä kannattaa jättää?

Tämä riippuu täysin häistä. Tavallisimmin vastausta pyydetään n. 3-4 viikkoa ennen häitä, mutta tämä riippuu paljon omien häiden ajankohdasta, palveluntarjoajista ja hääpaikkakunnasta ja niin edelleen. Esimerkiksi ulkomailla järjestettäviin häihin, voisi olla hyvä saada tieto vieraiden lukumäärä jo paljon aikaisemmin kuin 3-4 viikkoa. Suosittelemme myös kysymään omien häiden palveluntarjoajilta mihin mennessä he tarvitsevat tiedon vieraiden lukumäärästä. Vieraiden lukumäärään vaikuttavia palveluita ovat mahdollisesti esimerkiksi ruokailu / catering, tilan vuokraaja, majoituspalvelut, menu -ja ohjelmakylttien suunnittelija ja niin edelleen.

Kannattaa myös pitää mielessä, että esimerkiksi pöytäkarttojen, nimikylttien ja istumapaikkojen suunnitteluun vaikuttaa osallistujien määrä ja näin ollen, on hyvä jättää tarpeeksi aikaa myös itselle tehdä ja suunnitella tarvittavat järjestelyt.  Kannattaa myös antaa kutsuun omat yhteystiedot, johon toivoon ilmoittautumiset tehtävän esim. joko morsiamen tai sulhasen puhelinnumero ja / tai sähköpostiosoite. Jotkut ovat tehneet myös ilmoittautumista varten erillisen RSVP-kortin tai nettisivuston.

Haluaisin saada tällä samalla Spring -teemalla ohjelma ja menu -kyltit sekä plaseerauskortit. Onko se mahdollista?

Kyllä on. Otathan vain yhteyttä meihin sähköpostilla info@younameit.fi niin suunnitellaan samaan sävyyn myös muut tarvittavat materiaalit. Suunnittelupalvelumme on maksuton ja maksat vain tilaamistasi tuotteista kun olemme yhdessä päässeet haluttuun lopputulokseen suunnittelussa. Mikäli haluat vain esimerkiksi plaseerauskortit, onnistuu tämäkin.

Lähetän vieraille Save The Date -kortin ennen varsinaista hääkutsua. Voinko saada Save the Date kutsun tällä samalla mallilla? Entä milloin se olisi hyvä lähettää vieraille?

Ehdottomasti voit saada Save the Date -kortin tällä samalla teemalla! Voit tehdä tilauksen tähän tuotteeseen ja ilmoittaa meille haluavasi Save the Date -version tästä hääkutsusta. Save the Date kutsu eli suomeksi sanottuna ”varaa päivä” -kutsu lähetetään tavallisesti siinä tapauksessa kun on tiedossa, että hääpäivä osuu johonkin suosittuun sesonkiin esim. juhannus, uudenvuodenaatto, pääsiäinen tai muu sellainen suosittu loma-ajankohta, joka olisi vieraiden hyvä tietää mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Save the Date -kortin jälkeen lähetetään vasta varsinaiset hääkutsut vieraille.

Monet lähettävät Save the Date -kortin myös esimerkiksi siinä tapauksessa kun hääjuhlat järjestetään ulkomailla, jotta vierailla on tarpeeksi aikaa suunnitella matkansa ja varata esimerkiksi hotellit ja lennot kohteeseen. Save the Date -kortit lähetetään hyvissä ajoin ennen varsinaista kutsua, esimerkiksi noin 12-6 kk ennen varsinaista hääpäivää.

Save the Date -kutsussa olisi hyvä olla esimerkiksi hääparin nimet, hääpäivämäärä sekä usein myös hääpaikkakunta / maa, jossa häät järjestetään. Save the Date -kortissa on usein myös kerrottuna, että varsinainen kutsu seuraa vielä perästä. Näin vieraat tietävät odottaa tarkempia ohjeita varsinaisessa hääkutsussa eivätkä vielä tässä vaiheessa pommita kysymyksillä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hääkutsu, Spring”