fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Hääkutsu, Elegance, mustavalkoinen

1,50 

(1 tuotearvio)

Mustavalkoinen Elegance-hääkutsu on tyylikäs, mutta juhlava valinta hääkutsuksi.

 • Henkilökohtainen suunnittelupalvelu suomeksi
 • Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tekstien toimittamisesta
 • Vedos kuuluu hintaan!
 • Toimitusaika noin 2 viikkoa

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Saatat myös pitää...

 • menukortti-hääkattaukseen

  Menu/ohjelmakortti hääkattaukseen, Elegance

  1,00 

Kuvaus

Hääkutsuja, Elegance, mustavalkoinen

You Name It suunnittelee tyylikkäitä hääkutsuja, jotka sopivat moneen erilaiseen hääteemaan. Esimerkiksi tämä Elegance-hääkutsu on yksinkertaisuudessaan hillityn tyylikäs, mutta juhlava valinta hääkutsuksi. Mustavalkoinen hääkutsun ulkoasu, herkät fontit sekä kauniin hennot yksityiskohdat saavat aikaan elegantin kokonaisuuden. Neliön mallinen ja kaksipuoleinen hääkutsu on korkealaatuista, jopa 400g paksuista mattakartonkia. Painatamme varsinaisen hääkutsun yhdelle puolella ja hääinfon toiselle. Hääkutsujen hintaan kuuluu henkilökohtainen palvelu suomeksi.

TILAUSOHJE: Saat tilauksen jälkeen täytettäväksesi sähköpostilla kutsun tekstikentät ja mikä parasta, saat kutsusta meiltä vedoksen omilla teksteilläsi ennen lopullista painatusta. Kutsuun on helppo tehdä myös erilaisia muutoksia täysin toiveidesi mukaan.

Hinta per kutsu on 1,50 euroa. Minimitilausmäärä on 50 kutsua ja tilattavissa oleva määrä suurenee 5 kpl määrissä.  Mikäli sinulle on tulossa esimerkiksi 57 vierasta, suosittelemme, että valitset 60 kpl. Näin sinulle jää myös tarvittaessa muutama ylimääräinen kutsu.

Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Elegance-mallin mustavalkoinen hääkutsu kooltaan on14.8 x 14.8 cm, joten siihen on helppo löytää neliön mallinen kirjekuori esim. 15 x 15 cm.

Katso täältä myös muut kauniit hääkutsut.

Tarvitsetko vinkkejä hääkutsun tekstin suunnitteluun? Täältä löydät kuusi erilaista hääkutsumallia.

Q&A
Sisältyykö kuoret hääkutsujen hintaan?

Kuoret eivät sisälly hääkutsujen hintaan. Hintaan sisältyy hääkutsujen suunnittelu, vedos ennen painatusta sekä kutsujen painatus. Osa hääpareista haluaa tehdä kuoret itse, joten tästä syystä emme sisällytä kuoria hääkutsutilauksiin. Halutessasi voit tilata hääkutsuihimme sopivia kirjekuoria esimerkiksi täältä: Suomikirjekuoret

Miten pitkä on kutsujen toimitusaika?

Hääkutsujen toimitusaika on noin 2 viikkoa sen jälkeen kun olemme yhdessä sopineet ja katsoneet vedoksen toiveiden mukaiseksi. Halutessasi voimme sopia myöhemmästä toimitusajasta, jos haluat vielä pohtia tekstiäsi jonkin aikaa ennen kuin laitamme lopullisen version painoon.

Kuinka paljon ennen hääjuhlaa kutsut tavallisimmin lähetetään?

Hääkutsut kannattaa lähettää vieraille noin 2-4 kuukautta ennen hääjuhlaa. Halutessasi saat meiltä myös Save the Date -kutsut, mikäli tahdot lähettää sellaisen vieraille jo ennen varsinaista kutsua.

Haluaisin suunnitella oman kutsun hieman toisenlaiseksi kuin tässä kuvassa olevassa mallissa. Onko se mahdollista?

Kyllä on. Voit siinä tapauksessa olla meihin yhteydessä osoitteessa info@younameit.fi.

1 arvio tuotteelle Hääkutsu, Elegance, mustavalkoinen

 1. Elina V.

  Ystävällinen palvelu, toimitus luvatussa ajassa. Tuote vastasi kuvausta, suosittelen!

Lisää arvio