fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Mr ja Mrs viinilasit kaiverruksella

53,00 

(1 tuotearvio)

Upeat Mr ja Mrs viinilasit häälahjaksi tai huomenlahjaksi hääpäivämäärällä!

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Mr)

(esim. 20.4.8.2022)

(esim. Mrs)

(esim. 20.4.8.2022)

Esim. ”Onnea! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa)

Saatat myös pitää...

 • häälahjoja häihin

  Mr ja Mrs -termospullot, häälahja

  75,00 
 • häälahja

  Mr ja Mrs -häälasit kaiverruksella, häälahja

  53,00 

Kuvaus

Etsitkö häälahjaideoita?

Hääparin omat viinilasit hääpäivämäärällä kaiverrettuna ovat ihanimpia häälahjaideoita! Viinilasit kaiverruksella on persoonallinen ajatuksella valittu häälahja! Näyttävistä viinilaseista kelpaa kippistellä tulevina hääpäivinä ja yhteisissä romanttisissa illanvietoissa.

Tämä henkilökohtainen lahja on ihana tapa muistaa hääparia myös vaikkapa rahalahjan ohessa. Kaiverretut hääviinilasit ilahduttavat hääparia takuulla useita vuosia, silla kaiverrus ei kulu tai haalistu ajan tai käytön myötä. Lasit toimivat myös kauniina koristeena. Tämän romanttisempia häälahjaideoita saa etsiä! Lasit soveltuvat oikein hyvin myös yhteiseksi huomenlahjaksi, jolla yllättää tuore vaimo tai aviomies.

Punaviinilasit ovat erittäin tilavat, jonka ansiosta, viini ehtiikin saada lasilla sen tarvitsemansa hapen. Lasi on myös erittäin ohutta, joten viinin maku tulee takuulla esiin ja tuo lasiin todellista laadun tuntua. ​

Huom! Teemme punaviinilasit kaiverruksella mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Lasin tilavuus 75 cl ja kestää konepesun. ​

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös valkoviinilasit kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimitustapana postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi aina seurantatunnuksen, jonka avulla pystyt seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Lasin tilavuus 75 cl ja kestää konepesun. ​

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

1 arvio tuotteelle Mr ja Mrs viinilasit kaiverruksella

 1. Ann-Maj

  40-vuotis lahjoja ensi vuodelle, tykkään

Lisää arvio