TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Kuksat kaiverruksella 2 kpl

73,00 

Kirjoita vain haluamasi kaiverrukset ja kuksat ovat valmiina tilattavaksi. Kaiverrukset kuuluvat tuotteen hintaan! Tuotteet toimitetaan valmiissa kuvan mukaisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi. Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

(esim. Mr)

(esim. Mrs)

(esim. 22.7.2022) Voit halutessasi jättää myös tyhjäksi

Kuvaus

Kuksat kaiverruksella 2 kpl, häälahjat

Mietitkö mistä löytyisi parhaat häälahjat tai huomenlahjat? Mikä olisikaan nautinnollisempaa kuin nauttia retkellä kuppi kuumaa juomaa omasta kuksasta. Kuksat kaiverruksella on mitä parhain lahjaidea retkeilystä ja luonnosta nauttivalle – tai ihan kenelle väin. Kauniista kaksisormisista kuksista on helppo nauttia kahvia, teetä tai muuta mieleistä juotavaa. Kaiverrettu, puinen kuksa on myös upea koriste-esine ja siitä jää ihana muisto pitkäksi aikaa.

Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin ilahduttamaan lahjansaajaa.

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kirjoita kommenttikenttään halutessasi lisätietoja tilauksestasi.

Katso täältä myös kahvilasit kaiverruksella

 

Q&A
Miten nopeasti häälahjat valmistuu ja miten se toimitetaan?

Tuotteet lähetetään aina 1-5 arkipäivän sisään tehdystä tilauksesta, joten ovat perillä noin 1-6 arkipäivän kuluessa. Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia jatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin inf[email protected] niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

Haluaisin saada tuotteen mahdollisimman pikaisesti. Voinko käydä noutamassa tuotteen myymälästänne?

Valitettavasti toimimme ainoastaan verkkokauppana eikä meillä ole kivijalkamyymälää. Lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraukset tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected] niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Ostokseni on yli 100 euroa. Kuinka saan ilmaisen toimituksen tuotteilleni?

Kun ostoksesi kokonaissumma ylittää 100 euroa, saat kassalla tällöin toimitusmaksulle vaihtoehdon ”ilmainen toimitus”. Valitse kassalla tuo kohta niin saat ilmaisen toimituksen.

En löytänyt valmiista tuotekuvista sellaista lahjaa, jonka haluaisin antaa. Voisinko suunnitella itse haluamani tuotteen?

Kyllä ehdottomasti! Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia sekä kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen [email protected] Voit lukea vielä tarkempaa tietoa tarjoamastamme suunnittelupalvelusta täältä.

Voinko saada tuotteeseen haluamani logon?

Kyllä voit! Mikäli haluat kaiverruttaa tai kirjailla meillä oleviin tuotteisiin esimerkiksi urheiluseuran tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse [email protected] tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman tasainen ja laadukas. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä toki myös tilauksia tarpeen mukaan aina yksi kerrallaan. Ennen tilausta suuremmille erille, teemme myös malliksi koeversion nähtäväksenne miltä valmis tuote näyttäisi.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuksat kaiverruksella 2 kpl”