fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Nimikoidut glögilasit 2 kpl, joululahja

49,00 

(1 tuotearvio)

Nappaa tästä persoonallinen ja yksilöity joululahja tai vaikkapa tuominen joulunviettoon. Kirjoita vain haluamasi tekstit.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan kuvan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Äiti)

(esim. Hyvää Joulua!)

(esim. Isä)

(esim. Hyvää Joulua!)

Esim. Äiti & Isä (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Glögilasit kaiverruksella, joululahja vanhemmille

Glögilasit nimellä ovat ajatuksella hankittu, kaunis joululahja vanhemmille, isovanhemmille tai vaikkapa anopille. Näistä glögilaseista kelpaa nauttia höyryävän kuumaa glögiä ja fiilistellä joulun tunnelmaa!​ ​

Lasi on kuumaa juomaa kestävää, joten lasi sopii yhtä hyvin myös teen ja kahvin juontiin.

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten tarvittaessa lahja on heti valmiina annettavaksi. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Lasin merkki: Libbey 

Merkintätapa: Kaiverrus 

Katso tästä myös kuksa kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteen aina mahdollisimman pikaisesti. Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Minulla olisi mielessä toisenlainen joululahja vanhemmille, mutta en löytänyt mieleistäni kaiverrusmallia. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Nimikoidut glögilasit 2 kpl, joululahja

  1. Helena

    Tuotteen kuvaus ja ulkonäkö vastasi odotuksiani ja toimitus tuli todella nopeasti.

Lisää arvio