fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Nimikoidut tarjoilulaudat ja juustoveitset

59,00 

Näyttävät tarjoilulaudat omalla kaiverruksella sekä laadukas juustoveitsisetti! Tästä loistava idea jouluksi omaan keittiöön tai lahjaksi.

  • Omat kaiverrukset kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Minna & Lauri)

(esim. Merry Christmas)

(esim. Minna & Lauri)

(esim. Merry Christmas)

Kuvaus

Tarjoilulaudat 2 kpl ja juustoveitset, joululahjasetti

Nimikoidut tarjoululaudat omalla kaiverruksella ovat täydellinen joululahjasetti, tuparilahja tai vaikkapa kihlajaislahja! Tarjoululautojen kanssa mukana toimitetaan myös laadukas juustoveitsisetti. Tästä ihana vieminen myös muutoinkin kyläillessä.

Näihin tarjoilulautoihin koostaa näyttävät juustotarjoilut ja muut pienet naposteltavat. Tarjoilulautojen tekstit ovat täysin itse päätettävissä, joten näihin voi koostaa lahjansaajaa ajatellen mieleisen tekstin, kuten lahjansaajan nimen ja jouluntoivotuksen.

Settiin kuuluu kaksi erikokoista leikkuulautaa: 15x19cm ja 33x17cm ja kuvanmukainen kolmen erilaisen juustoveitsen setti.

Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten joululahjasetti on heti valmis annettavaksi!

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä toisella designilla myös tarjoilulauta 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi 2-6 arkipäivässä perille. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nimikoidut tarjoilulaudat ja juustoveitset”