ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Olutlasi nimellä, jouluolut

32,00 

Jalallinen olutlasi kaiverruksella on personaallinen joululahjaidea miehelle! Kirjoita vain haluamasi tekstit ja jouluolutlasi on valmis tilattavaksi! Voit ottaa mallia kuvan teksteistä tai keksiä aivan omanlaisen idea. Oma kaiverrus kuuluu hintaan.

(esim. Iskän jouluolut)

(esim. Hyvää Joulua! Voit myös jättää halutessasi tyhjäksi)

Kuvaus

Olutlasi

Mistä jouluolut maistuisikaan paremmalle kuin nimikoidusta lasista. Kaiverrettu olutlasi jää ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu pois.

Lasi toimitetaan tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten jouluolut -lasi on heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5  arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Olutlasin merkki: Luminarc Cervoise

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös muut persoonalliset joululahjaideat miehille.

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia