fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Olutlasi nimellä, jouluolut

32,00 

(1 tuotearvio)

Olutlasi kaiverruksella on personaallinen joululahjaidea! Kirjoita vain haluamasi tekstit ja olutlasi on valmis tilattavaksi.

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Iskän jouluolut)

(esim. Hyvää Joulua! Voit myös jättää halutessasi tyhjäksi)

Esim. ”Hyvää Joulua Isä! t. Elisa” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Olutlasi, jouluolut

Mistä jouluolut maistuisikaan paremmalle kuin nimikoidusta lasista. Kaiverrettu olutlasi jää ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu pois.

Lasi toimitetaan tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten jouluolut -lasi on heti valmis annettavaksi.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Olutlasin merkki: Luminarc Cervoise

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Olutlasi nimellä, jouluolut

  1. Nina

    Nopea toimitus.

Lisää arvio