fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Yksilöity lahja, kahvilasi kaiverruksella

32,00 

(1 tuotearvio)

Tästä nimikoidusta kuumajuomalasista kelpaa nauttia aamukahvi tai tee!

 • Oma kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Äitin aamukahvi)

esim. “Onnea! t.Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa)

Saatat myös pitää...

 • puinen kuksa

  Puinen kuksa vinokaiverruksella

  39,00 

Kuvaus

Kahvilasi kaiverruksella

Kaiverrettu kahvilasi on ihana äitienpäivälahja tai syntymäpäivälahja äidille. Yksilöity, ajatuksella hankittu kaunis lahja ilahduttaa takuulla äitiä vuodesta toiseen. Kaiverrus on ikuinen sillä se ei haalistu tai kulu. Parasta on, että voit itse päättää millä sanoin ilahdutat äitiäsi parhaiten. Lasi kestää kuumaa eli tästä voi nauttia niin teetä, kahvia kuin kaakaotakin. ​​

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa.Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. Mikäli haluat, että teksti kaiverretaan lasissa toiselle puolelle kuin kuvassa, kirjoitathan tästä kommentin kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. 

Lasin valmistaja: Libbey 

Merkintätapa: Kaiverrus 

Tilavuus: 28cl
Korkeus: 15 cm
Halkaisija: 7,8 cm
Materiaali: lasi

Katso täältä myös kuksa kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Yksilöity lahja, kahvilasi kaiverruksella

 1. Kari

  Tyylikäs

Lisää arvio