fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Korttikotelo logolla, mainoslahja

29,00 

  • Logo kuuluu hintaan!
  • Korttikotelo toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Kaiverruslaatan kokoa voidaan muokata logoon sopivan malliseksi
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
  • Ei aloituskuluja tai minimitilausmäärää!

 

Upota alle logosi ja vie tilauksesi kassalle. Kassalla pääset kirjoittamaan haluamasi kappalemäärän.

Hinta yksittäin 29 eur (sis. alv). Yli 10 kpl tilaukselle tilauslomake alhaalla.

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Mikäli sinulla on logosi .ai- tai .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse info@younameit.fi

(max file size 100 Mt)

(mikäli haluat logon lisäksi tekstiä, voit kirjoittaa tähän tai jättää tyhjäksi)

Kuvaus

Korttikotelo logolla, brändituote

Korttikotelo yrityksen logolla on käytännöllinen edustuslahja, brändituote vaikkapa lahja henkilökunnalle. Korttikotelo kulkee näppärästi mukana ja siinä voi säilyttää niin käyntikortit kuin pankkikortitkin. Metallinen korttikotelo on kestävä ja kotelossa on myös RFID-suojaus. Kotelon sisäosa on jaettu näppärästi osiin, jotta haluttu kortti on nopeasti otettavissa esiin. Kaiverrus tehdään hopean väriseen kilpeen.

Kaiverrus on todella kestävä, sillä se tehdään laserkaiverruksena eikä siten haalistu tai kulu pois. Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapakkauksessa! 

Tahdotko tilata korttikoteloa isommalle erälle? Pyydä tarjous tästä yli 10 kappaleelle:

Q&A
Miten ja kuinka nopeasti saan tilaukseni? 

Tuote etenee toimitukseen 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimitustapana Postin pakettiautomaattia. Saat tilauksesi yksilöinnin valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla näet toimituksesi kulun. Saat Postin saapumisilmoituksen tekstiviestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon.

Minkälaiset maksutavat onnistuu verkkokaupassa? 
Voit suorittaa tilauksesi maksun halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Meillä on käytössä maksupalveluntarjoajista Klarna Ab ja Paytrail Oyj:n, jotka molemmat tekevät yhteistyötä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Onnistuuko tilauksen lähettäminen lahjansaajalle suoraa?

Se onnistuu hyvin. Voit valita toimituksen eri osoitteeseen ja ilmoittaa myös vastaanottajan puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä muuttaa tilaukseni tekstiä?

Otathan mahdollisimman pian yhteyttä info@younameit.fi, mikäli haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Tuotteet etenevät tyypillisesti nopeasti tuotantoon, mutta mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutoksien tekeminen onnistuu toki. Seuraamme sähköpostia viikon jokaisena päivänä, joten reagoimme nopeasti.

Näenkö jostain, että missä vaiheessa tilaukseni on?

Tekemäsi tilauksen jälkeen saat sähköpostiii tilausvahvistuksen ja tilauksesi käsittelyssä -tilaan, kunnes tuote etenee toimitukseen. Kun tilauksesi on postissa, sähköpostiisi Postin omanseurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä.

En löydä tilausvahvistusta sähköpostista. Miten toimin?

Jos tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostin puolelta. Mikäli vahvistusta ei kuitenkaan löydy tai sen on jollain tapaa virheellinen, olethan pikimmiten yhteydessä sähköpostilla info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen.

Minulla olisi lahjan kanssa kiire. Voinko käydä hakemassa tuotteen suoraa teiltä?

Valitettavasti meillä ei ole myymälää tai noutoa, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postilla suoraa tuotantotiloistamme. Mikäli haluat selvitellä, miten nopeasti saamme tuotteen matkaan, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilauksesi statuksen, ja voimme usein saada nopeutettua toimitusta.

 

Katso täältä myös muut liikelahjat logolla

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Taskumatti on tilavuudeltaan 240 ml.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korttikotelo logolla, mainoslahja”