fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Korttikotelo nimellä, isälle

29,00 

(1 tuotearvio)

Korttikotelo nimellä kaiverrettuna on täydellinen isänpäivälahja. Voit itse valita kaiverrettavat tekstit, joten tästä on helppo muokata persoonallinen lahja omalle isälle.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Korttikotelo toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Esim. ISÄ

Esim. Olet Paras

esim. ”Isälle! t.Elli” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa.

Saatat myös pitää...

 • Passikotelo nimellä

  Passikotelo nimellä ja korttikotelo

  32,00 

Kuvaus

Korttikotelo nimellä, isälle

Korttikotelo nimellä on käytännöllinen lahja isälle, isoisälle tai vaikkapa omalle puolisolle, jossa pankkikortit ja vaikkapa käyntikortit kulkevat näppärästi mukana. Musta metallinen korttikotelo nimellä ja hopean värisellä kilvellä on tyylikäs ja ajaton. Kotelossa on käytännölliset lokerot korteille, joten oikea kortti löytyy helposti. Korttikotelossa on myös RFID-suojaus.

Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten korttikotelo nimellä on heti valmis annettavaksi.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta kaiverrustekstistä tulee mahdollisimman kuvan kaltainen.

Katso täältä myös muut lahjaideat isälle.

Q&A
Miten ja kuinka nopeasti saan tilaukseni? 

Tuote etenee toimitukseen 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimitustapana Postin pakettiautomaattia. Saat tilauksesi yksilöinnin valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla näet toimituksesi kulun. Saat Postin saapumisilmoituksen tekstiviestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon.

Minkälaiset maksutavat onnistuu verkkokaupassa? 
Voit suorittaa tilauksesi maksun halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Meillä on käytössä maksupalveluntarjoajista Klarna Ab ja Paytrail Oyj:n, jotka molemmat tekevät yhteistyötä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Onnistuuko tilauksen lähettäminen lahjansaajalle suoraa?

Se onnistuu hyvin. Voit valita toimituksen eri osoitteeseen ja ilmoittaa myös vastaanottajan puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä muuttaa tilaukseni tekstiä?

Otathan mahdollisimman pian yhteyttä info@younameit.fi, mikäli haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Tuotteet etenevät tyypillisesti nopeasti tuotantoon, mutta mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutoksien tekeminen onnistuu toki. Seuraamme sähköpostia viikon jokaisena päivänä, joten reagoimme nopeasti.

Näenkö jostain, että missä vaiheessa tilaukseni on?

Tekemäsi tilauksen jälkeen saat sähköpostiii tilausvahvistuksen ja tilauksesi käsittelyssä -tilaan, kunnes tuote etenee toimitukseen. Kun tilauksesi on postissa, sähköpostiisi Postin omanseurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä.

En löydä tilausvahvistusta sähköpostista. Miten toimin?

Jos tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostin puolelta. Mikäli vahvistusta ei kuitenkaan löydy tai sen on jollain tapaa virheellinen, olethan pikimmiten yhteydessä sähköpostilla info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen.

Minulla olisi lahjan kanssa kiire. Voinko käydä hakemassa tuotteen suoraa teiltä?

Valitettavasti meillä ei ole myymälää tai noutoa, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postilla suoraa tuotantotiloistamme. Mikäli haluat selvitellä, miten nopeasti saamme tuotteen matkaan, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilauksesi statuksen, ja voimme usein saada nopeutettua toimitusta.

 

Täältä leivontareseptejä isänpäiväksi.

Lisätiedot

Tuotetiedot

Taskumatti on tilavuudeltaan 240 ml.

1 arvio tuotteelle Korttikotelo nimellä, isälle

 1. Nimetön

  Aivan upea! Just sellanen minkä ajattelinkin

Lisää arvio