fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

KUPILKA lahjasetti kaiverruksella

55,00 

Kupilka lahjasetti  on ekologinen lahjaidea luonnossa liikkujalle.

 • KUPILKA® on Suomalainen luonnontuote.
 • Juoma-astian nimikointi kuuluu hintaan!
 • Lahjasetti sisältää juoma-astian, lautasen ja lusikan.
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Varastossa

(esim. Ville)

Saatat myös pitää...

 • KUPILKA kuksa kaiverruksella

  39,00 

Kuvaus

KUPILKA -juoma-astia, lautanen ja lusikka

Kupilka kaiverruksella on ekologinen, kestävä sekä todella helppokäyttöinen kuksa luonnossa liikkujalle. Tämä lahjasetti pitää sisällään upean kupilka kuksan lisäksi myös lautasen ja lusikan. Kupilkan luontoa kunnioittava laadukas, kotimainen design sekä uusi teknologia luovat yhdessä ympäristöystävällisen astian eräilyyn ja luonnossa liikkumiseen. KUPILKA® eräastiat valmistetaan Kareline® luonnonkuitukomposiitista. Kupilkan biomateriaali että tuotteet on valmistettu hiilineutraalisti Suomessa. Materiaali on todella kevyttä, joten tuotteet ovat suunniteltu retkeilijöiden tarpeisiin soveltuviksi.

Ja mikä parasta, niin kupilkatuotteet kestävät pesun astianpesukoneessa, joten tuotteet ovat mitä helppohoitoisimpia. Lahjasetin kupilka kuksa viimeistellään You Name It:n tekemällä laserkaiverruksella, joten tämä kupilka lahjasetti on mitä loistavin lahjaidea luonnossa liikkujalle. Kun kaiverrusteksti on täysin itse valittavissa, on lahjasetti helppo muokata juuri lahjansaajan näköiseksi.

Kupilka-tuotteet valmistetaan luonnonkuitukomposiitista, joten ne tukevat uusiutuvien energialähteiden hyödyntämistä. Komposiittiin tuleva puu tulee suomalaisista sertifioiduista metsistä. Itse kupilka sekä sen materiaali on valmistettu EKOenergialla Kontiolahden Pyytivaaralla, Suomessa. Kotimainen tuote tukee suomalaista työtä ja pienentää kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa, joten lahjasetti on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Lahjapakkaus on kierrätyspahvia.

Kupilkan laaja käyttölämpötila (-30 °C – +100 °C) sekä sen kestävyys takaavat pitkäkestoisen tuotteen vuosiksi eteenpäin. Kupilkan elinkaaren päättyessä tuotteen voi palauttaa kierrätyskeskuksiin, polttaa lämpöenergiaksi tai vaikkapa jauhaa uudelleen käyttöön.

Kupilka kuksan mitat:

 • tilavuus 2,1 dl
 • paino 83 g
 • korkeus 60 mm x leveys 93 mm x pituus 165 mm

Kupilka lautasen mitat:

 • tilavuus 1,4 dl
 • paino 86 g
 • korkeus 15 mm x leveys 129 mm x pituus 193 mm

 

Tuotteiden alkuperämaa: Suomi

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan kuin kuvassa, joten You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Täältä löydät myös muut juoma-astiat:  kuksat kaiverruksella

KUPILKA -tuotteiden käyttöohje

KUPILKA setin tuotteet ovat erittäin kestäviä, sillä ne kestää kiehuvaa vettä sekä jopa -30 °C pakkasta. KUPILKA astiat voi hyvin myös pestä astianpesukoneessa eikä niitä tarvitse erikseen hoitaa tai huoltaa. Jotta KUPILKA -tuotteet olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä, emme suosittele niitä kuitenkaan mikroon, avotulelle tai hellalle laitettavaksi.

KUPILKA -astioista voi nauttia mitä tahansa juomia ja ruokia ilman, että siihen imeytyy hajuja tai makuja.

Lue lisää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KUPILKA lahjasetti kaiverruksella”