TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Golfpyyhe nimikirjaimilla

45,00 

Tämä yksilöity golfpyyhe on takuulla golfinharrastajalle lahjana ”hole in one”! Kirjoita vain nimikirjaimet ja golfpyyhe on valmis tilattavaksi. Omat nimikirjaimet kuuluvat tuotteen hintaan! Golfpyyhe toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Toimitusaika n. 2-6 arkipäivää.

 

Varastossa

(esim. RM)

Kuvaus

Lahja golfaajalle

Golfpyyhe on tyylikäs lisä jokaiseen golfbagiin! Tämän golfpyyhkeen kanssa kelpaa kierrellä golfkenttiä ja parantaa tasoitusta. Golfpyyhe on mitä mahtavavin lahja golfaajalle. Koska voit päättää kirjailtavat nimikirjaimet itse, on tässä hyvä lahja miehelle, lahja isälle tai vaikka lahja poikaystävälle.

Pyyhe sisältää kiinnikkeen, jonka avulla se voidaan kiinnittää kätevästi golfbagiin.

Pyyhkeen koko: 40 x 55 cm

Materiaali: Mikrokuitu

Merkintätapa: Brodeeraus

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös golfpyyhe mustana, täydellinen valinta golf lahjaksi.

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia