fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Mr ja Mrs -kylpypyyhkeet 2 kpl, valkoinen

85,00 

 Tyylikkäät vaaleanharmaat kylpypyyhkeet kultaisella kirjailulla ovat ihana lahja hääparille. Kirjoita vain valitsemasi tekstit.

  • Oma nimi kuuluu hintaan!
  • Tuotteet toimitetaan lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(Esim. Mr & Mrs)

(Esim. Karlsson)

(Esim. Mr & Mrs)

(Esim. Karlsson)

Määrä:

Kuvaus

Lahja hääparille

Pariskunnan nimellä varustetut upeat ja kauniit kylpypyyhkeet. Tässäpä lahja hääparille tai yhteinen huomenlahjaidea! Nimikoidut pyyhkeet ovat upea lisä tuoreen hääparin kotiin tai mikä olisikaan ihanampaa kuin suunnata näiden pyyhkeiden kanssa häämatkalle. Mr ja Mrs -kylpypyyhkeet sopivat jokaisella mukavuudenhaluiselle parille. Näihin laadukkaisiin kylpypyyhkeisiin todella kelpaa kietoutua kylvyn jälkeen. 

Avioparin sukunimellä nimikoidut pyyhkeet ovat ihana häälahjaidea, mutta sopivat hyvin myös esimerkiksi ihanaksi huomenlahjaksi tai miksi tahansa lahjaksi pariskunnalle! Pyyhkeet toimivat myös kauniina sisustuselementtinä kylpyhuoneessa. 

Tuotteet toimitetaan kauniissa sellofaaniin käärityssä lahjapakkauksessa, joten tarvittaessa lahja on heti valmis annettavaksi. 

  • Pesu: 60 °C
  • Mitat : 70 x 140
  • Pyyhkeen väri: Valkoinen
  • Kirjailun väri: kulta
  • Merkintätapa: Brodeeraus

 

Katso tästä myös häälasit

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected]. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada tuote. Voinko käydä itse hakemassa tuotteen myymälästä?

Valitettavasti toimimme vain verkkokauppana eikä meillä ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää. Lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja bordeeraukset tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En löytänyt valmiista tuotekuvista haluamaani mallia. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen [email protected]. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman yhdistykseni logon?

Ilman muuta! Mikäli haluat kaiverruttaa tai kirjailla meillä oleviin tuotteisiin esimerkiksi urheiluseuran, järjestön tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse [email protected] tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman tasainen ja laadukas. Sen voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr ja Mrs -kylpypyyhkeet 2 kpl, valkoinen”