fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Makkaratikku nimellä, lahja eräilijälle

32,00 

(1 tuotearvio)
Kirjoita vain haluamasi kaiverrus ja tuote on valmis tilattavaksi.
 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Pekka)

Saatat myös pitää...

 • joululahja pariskunnalle

  Yksilöity lahja pariskunnalle, Kuksat ja makkaratikut kaiverruksella 2 kpl

  90,00 
 • lahja retkeilijälle

  Lahjaidea, termospullo nimellä

  42,00 
 • Kuksa-nimellä

  Kuksa kaiverruksella

  39,00 

Kuvaus

Makkaratikku kaiverruksella, lahja

Makkaratikku kaiverruksella on mitä parhain lahja mökille, lahja retkeilijälle tai kenelle vain luonnosta ja grillailusta nauttivalle! Makkaratikku on sekä käytännöllinen, että tyylikäs lahjaidea. Makkaratikku on pieneen kokoon mahtuva ja avautuu kokoon 80 cm. Nahkaremmillä saa tikun ripustettua kätevästi naulaan tai reppuun kiinni. 

Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa, joten lahja ovat heti valmiina annettavaksi. Kaiverrus on merkintätapana kestävä eikä se siten haalistu tai kulu. 

Merkki: Atom

Leveys 3 cm, syvyys 3 cm, korkeus 80 cm.

Materiaali: puu ja teräs

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen suosittu lahjaidea: kuksa nimellä

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, toimitustapana lähin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit hautessasi seurata toimituksesi etenemistä. Kokonaistoimitusaika on keskimäärin 2-6 arkipäivää.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassa tilaukseni? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotteen lähettäminen teiltä suoraan lahjansaajalle?

Tämä onnistuu kyllä. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, lähetäthän meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöity tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen hyvin vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi todella kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä  kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Voit myös chattaa meille verkkokaupan oikeasta alakulmasta.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa ja  mielessäni olisi toisenlainen lahja mökille.  Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Makkaratikku nimellä, lahja eräilijälle

 1. Merja

Lisää arvio