ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Olutlasi kaiverruksella, syntymäpäivä

29,00 

Jalallinen olutlasi kaiverruksella on personaallinen lahja ystävälle tai vaikkapa lahja puolisolle! Voit ottaa kuvan tuotteesta mallia tai sisällyttää vaikkapa oman inside -vitsinne lasiin.

(esim. Jaakko)

(esim. Best of the best)

(esim. syntymävuosi 1987)

Kuvaus

Olutlasi kaiverruksella

Mistä olut maistuisikaan paremmalle kuin nimikoidusta lasista, joka on takuulla jokaisten juhlien puheenaihe. Tässäpä hauska lahja poikaystävälle tai hauska lahja kaverille, joka taatusti muistetaan! Kaiverrettu olutlasi jää ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu pois.

Voit itse suunnitella kaiverruksen lahjansaajaa ajatellen. Lasiin voi kaivertaa esimerkiksi nimen, lempinimen tai vaikkapa nimikirjaimet tai numeroita. Koska voit valita kaiverrettavan tekstin, on tässä sekä hauska lahja miehelle, mutta myös henkilökohtainen lahja isälle, veljelle tai vaikka poikaystävälle. 

Lasi toimitetaan tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä muita persoonallisia lahjaideoita miehille.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olutlasi kaiverruksella, syntymäpäivä”