ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Lahja vastasyntyneelle, Lasten nimitaulu, sininen

23,00 

Ihana lapsen omalla nimellä ja syntymäajalla varustettu sisustuselementti lastenhuoneeseen. Tästä myös ihana lahjaidea vauvalle. Valkoinen kehys tulee mukana.

 

 

(esim. Emil Oliver)

(esim. 12.6.2020)

Kuvaus

Lapsen nimitaulu

Hanki tästä esimerkiksi ihana lahja vastasyntyneelle! Valkoiset kehykset sisältyvät hintaan, joten taulu on heti valmis käyttöön. Taulun voi asettaa pöydälle tai ripustaa seinälle. Suloinen nimitaulu lapsen  nimellä ja syntymäajalla on ihana koriste ristiäisiin sekä kuviin.

Kirjoita vain lapsen nimet sekä syntymäaika, ja lahja vastasyntyneelle on valmis tilattavaksi!

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Taulun koko 21cm x 30 cm.

Katso tästä myös lasten nimitaulu mustavalkoisena.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Tuotteeni oli vahingoittunut postissa. Miten toimin?

Älä ota vastaan Postissa vaurioitunutta pakettia. Teemme vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiölle ja lähetämme sinulle uudet tuotteet. Tämä päätee myös, mikäli havaitset kuljetusvaurion vasta avattuasi paketin. Säilytä paketti ja ota asiakaspalveluumme viipymättä yhteyttä [email protected]

 

Nettisivut by Dimedia

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahja vastasyntyneelle, Lasten nimitaulu, sininen”