ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Valkoviinilasi kaiverruksella, lahja ystävälle

29,00 

Viinilasi omalla kaiverruksella on jokaisten juhlien puheenaihe tai se sopii hyvin myös koriste-esineeksi.  Tästä lasista kelpaa kippistellä siis vielä vuosienkin jälkeen. Kaiverrettu viinilasi toimitetaan kuvan mukaisella designilla, mutta voit valita itse kaiverrettavan tekstin.

Kirjoita vain haluamasi teksti ja lasi on valmis tilattavaksi.

(esim. Karoliina’s)

(esim. White wine)

Kuvaus

Valkoviinilasi kaiverruksella

Valkoviinilasi kaiverruksella on kiva sisutuselementti omaan kotiin tai ja esimerkiksi ihan lahja ystävälle! Nappaa tästä mukaasi esimerkiksi helppo ja persoonallinen tuparilahja tai syntymäpäivälahja! Sopisiko vierelle kenties pullo kylmää Reaslingia tai Chardonnayta?

Lasi on laadukas ja ohut, joten viini maistuu tästä lasista takuulla. Kaiverrus on ikuinen, se ei kulu tai haalistu pois. Lasi kestää myös normaalin konepesun. 

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten lahja ystävälle on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Tilavuus 56 cl

Lasin merkki : Leonardo Puccini  

Katso tästä myös punaviinilasi kaiverruksella

Vinkkejä hyvistä valkoviineistä löydät esimerkiksi täältä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoviinilasi kaiverruksella, lahja ystävälle”