ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Hääkyltti läpinäkyvä, käsityötä

135,00 

Häiden Tervetuloa-kyltti on yhä suositumpi elementti hääkoristeluissa – Eikä syyttä! Hääkyltti on näyttävä tapa toivottaa vieraat tervetulleeksi juhlatilaan. Hääkyltti on myös upea lisä hääkoristeluihin. 

Kirjoita vain hääparin nimi ja hääpäivämäärä tekstirivelle ja kyltti on valmis tilattavaksi. Saat halutessasi tilattua kyltin myös telineen kanssa, jolloin kokonaisuus on heti valmis pystytettäväksi.

(esim. Amanda & Oskar)

Kuvaus

Tervetuloa -kyltti häihin

Hääparin nimillä ja hääpäivämäärällä varustettu hääkyltti on täysin suomalaista käsityötä. Hääkyltti on käsin kirjoitettua kalligrafiaa, jonka tekijänä on Eveliina Mikkonen. Taulu suunnitellaan yksilöidysti hääparin nimien mukaan. 

Valkoinen kirjailu on tehty käsin kirkkaalle akryylilevylle. Kirkas hääkyltti on herkän tyylikäs kokonaisuus, joka sopii hyvin erilaisiin hääteemoihin. Hääparin nimikyltti on myös hyvä tapa ohjata vieraita oikeaan tilaan!

Mitat. n. 70cm x 50cm, koko saattaa vaihdella muutamia senttejä akryylilevyn saatavuudesta johtuen.

Huomioithan, että kirjaimet ovat fontin mukaiset. You Name It varaa oikeudet pienin muutoksiin, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman esimerkkituotekuvan mukainen.

Tervetuloa -hääkyltin toimitusaika on 2 viikkoa. Tarjoamme tammikuun aikana tehtyihin tilauksiin ilmaisen toimituksen.

HUOM! Pleksi kannattaa vielä juhlapäivänä pyyhkiä sen jälkeen kun se on laitettu paikalleen, koska sormenjäljet jäävät helposti näkyviin (ja näkyvät myös kuvissa).

Pleksi on myös materiaalina melko herkkää ja naarmuuntuu helposti. Suojaathan siis kyltin esim. kuljetuksen ajaksi.

Katso täältä myös tervetuloa -kyltti huurrettuna.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi (poislukien tervetuloa kyltit, joiden toimitusaika on 2 viikkoa) ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hääkyltti läpinäkyvä, käsityötä”