fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Punaviinilasit kaiverruksella 2 kpl

53,00 

(1 tuotearvio)

Hanki ​”Talon omat viinilasit” omaan kotiin tai lahjaksi!

  • Omat tekstit kuuluu tuotteen hintaan.
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Minna)

(esim. Vintage 40v. voit myös jättää tyhjäksi)

(esim. Minna)

(esim. Vintage 40v. voit myös jättää tyhjäksi)

esim. “Onnea Minna!” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse omaa tarraa)

Kuvaus

Lasit kaiverruksella

Maistuisiko näistä laseista Pinot Noir tai Cabernet Sauvignon?”Talon omat viinilasit” ovat upea elementti jokaisen kodin kattaukseen, joka puhututtaa varmasti!  Lasit kaiverruksella ovat takuuvarmasti persoonallinen lahja ja esimerkiksi täydellinen tuparilahja tai syntymäpäivälahja! Kodin omat nimikoidut viinilasit ovat upea lisä kattaukseen. Korkeat ja näyttävät punaviinilasit sopivat myös koriste-esineeksi ja ovat ihana sisustuselementti vaikkapa lasivitriiniin.

Kaiverruta lasit haluamallasi nimellä tai tekstillä. Voit ottaa mallia kuvan lasista tai keksiä oman persoonallisen kaiverrettavan teksin oli kyseessä sitten tuparilahja ystävälle, tuparilahja pariskunnalle tai lasit omaan kotiin! 

Huom. Haluamme toimittaa lasit kaiverruksella mahdollisimman samanlaisena kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Lasin tilavuus 75 cl ja kestää konepesun. 

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso tästä myös shampanjalasit kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilauksesi statuksen pikimmiten ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita joudutettua matkaan. Valitettavasti meillä ei kuitenkaan ole asiakasnoutoa tai kivijalkamyymälää, vaan tuotteet lähetetään suoraa tuotantotiloista postilla.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Punaviinilasit kaiverruksella 2 kpl

  1. Emmi Rajala

    Erittäin upea lahjaidea!

Lisää arvio