fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Puulastat logolla, 2 kpl, liikelahja logolla

35,00 

  • Logo kuuluu hintaan!
  • Lastat toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
  • Ei aloituskuluja tai minimitilausmäärää.

 

Upota alle logosi ja vie tilauksesi kassalle. Kassalla pääset kirjoittamaan haluamasi kappalemäärän.

Hinta 2 kpl setille yksittäin 35 eur (sis.alv). Yli 10 kpl tilaukselle tarjouspyyntölomake alhaalla.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Mikäli sinulla on logosi .ai- tai .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse info@younameit.fi

(max file size 100 Mt)

Kuvaus

Keittiölastat logolla, liikelahja logolla

Tässäpä täydellinen liikelahja logolla henkilöstölle, asiakkaille tai muille yhteistyökumppaneille! Paistolastat ovat sekä tyylikkäät, että käytännölliset. Puulastat sopivat myös kivaksi sisutuselementiksi keittiöön.

Yhteen tuotteeseen sisältyy 2 puulastaa. 

Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa ja lahjanauhalla, joten lastat ovat heti valmiina annettavaksi.

Kaiverrus on kestävä merkintätapa, eikä se kulu tai haalistu. Logo kaiverretaan lastan leveimpään osaan kuten kuvassa.

Puulastan materiaali: Pyökki

Leveys: 5,5 cm, syvyys: 1 cm, korkeus: 28 cm

Puulastan merkki: Maku Kitchen Life

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Haluatko tilata puulastoja isommalle erälle? Pyydä tarjous tästä:

Katso täältä myös toinen suosittu liikelahja: kuksa logolla

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, toimitustapana lähin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit hautessasi seurata toimituksesi etenemistä. Kokonaistoimitusaika on keskimäärin 2-6 arkipäivää.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassa tilaukseni? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotteen lähettäminen teiltä suoraan lahjansaajalle?

Tämä onnistuu kyllä. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, lähetäthän meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöity tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen hyvin vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi todella kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä  kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Voit myös chattaa meille verkkokaupan oikeasta alakulmasta.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani tuotetta ja hakusessani on omanlainen liikelahja logolla. Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puulastat logolla, 2 kpl, liikelahja logolla”