TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Saunamittari logolla

39,00 

Oma logo kuuluu hintaan! Saunamittari toimitetaan halutessasi valmiissa lahjapaketoinnissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi. Upota alle logosi ja vie tilauksesi kassalle. Kassalla pääset kirjoittamaan haluamasi kappalemäärän.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Yli 10 kpl tilaukselle voimme tehdä erillisen tarjouksen! Voit pyytää tarjousta alta löytyvällä lomakkeella.

Mikäli sinulla on logosi .ai- tai .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse [email protected]

(max file size 100 Mt)

Kuvaus

Mainoslahjoja

Mietitkö mistä löytyisi käytännöllisiä ja esillä olevia mainoslahjoja? Saunamittari logolla on taatusti mitä parhain lahjaidea jokaiseen suomalaiseen kotiin ja mökeille!

Mikäli sinulla on logosi .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse [email protected]

Kaiverrusalueen koko n. 40x40mm

Puunpaksuus: 12mm

Puulaji: Mänty

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä haluamme, että tuotteet ovat vastaavat kuin tuotekuvassa. Tämä tarkoittaa, että sijoittelemme jokaisen logon aina yksilöllisesti kuhunkin tilaukseen, jotta saadaan mahdollisimman tyylikäs ja vastaava lopputulos kuin tuotekuvassa.

Katso täältä myös muut liikelahjat logolla

Haluatko tilata mainoslahjoja isommalle erälle?

Isommille (yli 10 kpl) erille voimme laskea tarjouksen aina erikseen. Voit ottaa yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta ja pyytää tarjousta.

Q&A
Miten nopeasti saunamittari valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat siten tuotteen perille 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Mikäli haluat, että lahjansaaja saa ilmoituksen paketin noudosta, ilmoitathan tästä meille erikseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

Haluaisin saada tuotteet heti. Voinko käydä noutamassa tuotteet?

Valitettavasti meillä ei ole kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraukset tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saunamittari logolla”