ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

High-end, Miesten kylpytakki nimellä

99,00 

Miesten kylpytakki nimellä tai nimikirjaimilla on tyylikäs lahja miehelle. Tämä ylellinen miesten nimikoitu kylpytakki tuo Spa –tunnelmaa kotiin ja ilahduttaa lahjansaajaa takuulla! 

Luo itse persoonallinen lahja isälle valitsemalla kylpytakkiin teksti lahjansaajaa ajatellen. Voit ottaa esimerkkiä valmiista teksteistä tai keksiä tekstin itse. Teksti voi olla nimikirjaimet, sukunimi / etunimi tai ihan mitä itse haluat valita. Nimen brodeeraus kuuluu hintaan!

(esim. P.H)

Kuvaus

Isänpäivälahja, kylpytakki nimellä

Miesten kylpytakki nimellä on esimerkiksi ilahduttava isänpäivälahja tai syntymäpäivälahja isälle. Onko olemassa rentouttavampaa tapaa aloittaa päivä kuin kietoutua lämpimään kylpytakkiin aamukahvin pariin.  

Tätä kylpytakkia käytetään ainoastaan parhaimmissa luksusluokan hotelleissa, joten tuote on todella tehty kestämään hyvin ja tuntumaan parhaalta mahdolliselta. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda pala luksusta isällesi ja hankkia tästä todellinen hemmottelulahja, oli kyseessä sitten isänpäivälahja tai muu lahja isälle.

Takki on ihoa vasten pehmeältä tuntuvaa puuvillafroteeta ja ulkopuolella on lyhyeksi leikattua tiheää ja pehmeää mikrokuitua. Nämä antavat kylpytakille tyylikkään ulkonäön sekä miellyttävän tunnun.

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei kymmenienkään pesujen jälkeen kovetu tai kulu. Kutistuma on hyvin minimaalinen, eikä siihen tule langanvetoja, kuten froteekylpytakkeihin saattaa herkästi tulla. ​​

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kylpytakki kirjailulla kestää konepesun ja rumpukuivauksen, pieni kutistuma.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös miesten nimikoitu kylpypyyhe.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni?

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Kylpytakin materiaali: 60% polyesteri (mikrokuitu) ulkopuolella/ 40% puuvilla (frotee) sisäpuolella, 320 g/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “High-end, Miesten kylpytakki nimellä”