ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Mr ja Mrs -shampanjalasit 2 kpl

52,00 

Upeat hääparin nimellä ja hääpäivämäärällä varustetut Mr ja Mrs shampanjalasit.

Kaiverruta lasit hääparin sukunimellä ja päivämäärällä. Lasit ovat luonnollisesti tilattavissa myös Mr & Mr tai Mrs & Mrs-versiona, valitse nämä vain vetolaatikosta.

20 varastossa

Kuvaus

Shampanjalasit 

Mr ja Mrs shampanjalasit kaiverruksella ovat takuulla ihana henkilökohtainen lahja hääparille! Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat laseihin ylellisyyttä ja juhlavuutta. Sopisiko vierelle kenties pullo kuohuvaa? 

Tässäpä muuten myös ihana huomenlahja tai olisiko hääpöydässä ihana kippistellä hääparin nimellä varustetuista omista laseista? Mr ja Mrs lasit ovatkin ehdottomasti myös ihana hääpöydän koriste! Näistä laseista kelpaa kippistellä myös tulevina hääpäivinä.​​

Viinilasit toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten Mr ja Mrs häälasit on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Enää ei tarvitse miettiä mitä häälahjaksi parille, jolla on jo kaikkea!

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Katso täältä myös upea häälahjasetti: Shampanjalasit ja tarjoilulauta kaiverruksella.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr ja Mrs -shampanjalasit 2 kpl”