ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Naisten kylpytakki nimellä, joululahja naiselle

99,00 

Naisten kylpytakki nimellä on ihana joululahja naiselle!

Kirjoita vain haluamasi kirjailu ja koko, niin kylpytakki on valmis tilattavaksi. Tämä kylpytakki on ylellinen joululahjaidea naiselle, jolla on jo kaikkea. Oma nimi kuuluu kylpytakin hintaan!

(esim. Karo)

Kuvaus

Naisten kylpytakki nimellä, joululahja naiselle

Enää ei tarvitse miettiä mikä olisi takuulla ilahduttava joululahja naiselle! Naisten kylpytakki nimellä on täydellisen hemmotteleva joululahja naiselle, äidille, vaimolle, tyttöystävälle tai sitten ihan itselle. Tämä ylellinen nimikoitu kylpytakki tuo spa –tunnelmaa kotiin ja ilahduttaa lahjansaajaa takuuvarmasti! Onko mitään rentouttavampaa tapaa aloittaa jouluaatto kuin kietoutua lämpimään kylpytakkiin joulusaunan jäljiltä.  

Tämä tuote edustaa ehdottomasti kylpytakkien luksusta. Tuotteen materiaali on erittäin kestävää ja äärimmäisen pehmeää. Tuote tuntuu ihoa vasten mukavalta ja se imee märkää kuten froteinen pyyheliina. Kylpytakki on suunniteltu käyttöön ainoastaan hienoimpiin luksusluokan hotelleihin, joten kylpytakki on todella suunniteltu kestämään. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda pala hotellitunnelmaa kotiisi ja hankkia todellinen hemmottelulahja naiselle!

Ulkopuoli on hyvin pehmeää, lyhyeksi leikattua mikrokuitua, joka luo ulkopuolelle tyylikkäänä pysyvän ulkonäön. Kylpytakin ehdoton huippuyksityiskohta on kultaiset tereet.

Mikrokuidun ansiosta kylpytakki ei kymmenienkään pesujen jälkeen kovetu tai kulu. Kutistuma on hyvin minimaalinen, siihen ei tule langanvetoja, kuten froteetakkeihin.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös muut ihanat joululahjat naisille.

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Materiaalikoostumus: 60% polyesteri (mikrokuitu) ulkopuolella / 40% puuvilla (frotee) sisäpuolella. Sisäpuoli on hengittävää puuvillaa, jonka johdosta on myös märällä iholla todella imukykyinen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naisten kylpytakki nimellä, joululahja naiselle”