fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Nimikoidut käsipyyhkeet 2 kpl

49,00 

(1 tuotearvio)

Käsipyyhkeet haluamallasi nimellä.

  • Nimikointi kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Elina)

(esim. Olli)

Saatat myös pitää...

  • Nimikoidut pyyhkeet 2 kpl, 100 x 150 cm

    85,00 

Kuvaus

Nimikoidut käsipyyhkeet

Nimikoidut käsipyyhkeet ovat samalla sekä kaunis, että käytännöllinen lahjaidea!  Käsipyyhkeet ovat toki myös mitä ihanin sisustuselementti omaankin kylpyhuoneeseen. Pyyhkeet soveltuvat niin käsipyyhkeeksi, kasvopyyhkeeksi kuin vaikka salipyyhkeeksikin.

Pyyhkeet ovat kotimaisen Lennol Oy:n tuote ja ovat erittäin laadukkaat ja pehmeän tuntuiset.

Pyyhkeen koko: 50 x 70 cm

Tuotteella on Öko-Tex standardi 100 ja Design from Finland -sertifikaatit.

Huom. Teemme kirjailusta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Katso täältä myös kylpytakit nimellä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, useimmiten jo seuraavana arkipäivänä.  Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietyt juhlat tiedossa, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni?

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Missä tuotteet tehdään?

Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista on valmistettu Euroopassa ja jokaisen tuotteen kaiverrus tai kirjailu tehdään Suomessa. Valikoimissamme olevista suomalaista tuotteista löytyy Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -merkki. Jokainen tuotteemme lähetetään Suomesta.

Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Voit myös kirjoittaa tilauksen “kommentti” -kenttään, jos sinulla on kiire tilauksen kanssa, niin pyrimme huomioimaan tämän.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Nimikoidut käsipyyhkeet 2 kpl

  1. Emmi

Lisää arvio