TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Nimikoitu leikkuulauta

35,00 

Kaunis leikkuulauta valitsemallasi tekstillä omaan keittiöön tai lahjaksi. Oma teksti kuuluu hintaan! Tuotteen mukana toimitetaan kuvan mukainen lahjakassi, ja laudan päälle solmitaan lahjanauha, joten tarvittaessa lahja on heti valmis annettavaksi. Voit valita kahesta eri kokovaihtoehdosta (20 x 30 cm tai 40 x 30 cm). Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

(esim. L)

(esim. Laura)

Kuvaus

Nimikoitu leikkuulauta

Nimikoitu näppärän kokoinen leikkuulauta on tatuusti ilahduttava lahja jokaiselle kotikokille! Nimikoitu leikkuulauta on persoonallinen elementti kattaukseen, joka puhuttaa varmasti. Tässäpä siksi mitä hauskin tuparilahja, lahjaidea ystävälle tai vaikkapa äidille.

Tuotteeseen voi valita vaikkapa etunimen tai sukunimen ensimmäisen kirjaimen taustalle ja kaunotekstiksi esimerkiksi etunimi, sukunimi tai lempinimi ja miksei päivämääräkin.

Tyylikäs kaiverrettu bambuleikkuulauta on materiaaliltaan hellä veitsille ja hyvä alusta ruoanlaitolle. Lauta sopii oikein hyvin tarjoilualustaksi vaikkapa pikku naposteltaville, kuten juustoille, leikkeleille ja hedelmille. 

Luonnonmateriaali toimii kauniina, maanläheisenä sisustuselementtinä keittiön sisustuksessa, joten tässä sekä hyvä lahja kokille, mutta myös ihana sisustuslahja kotiin!

Ota mallia valmiista kaiverrusideoista tai ideoi itse miten ilahduttaa lähimmäistäsi tai oman kodin sisustusta. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvissa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös muut lahjat kotiin

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten tilauksesi on perillä 2-6 arkipäivän kuluessa. Pyrimme aina lähettämään tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by: Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nimikoitu leikkuulauta”