fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Oluttuopit kaiverruksella, Mr ja Mrs

53,00 

(1 tuotearvio)

Kaiverruta lasit hääparin sukunimellä ja päivämäärällä.

 • Omat tekstit kuuluvat hintaan!
 • Tuopit toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Heinola)

(esim. Heinola)

(esim. 25.7.2022)

Saatat myös pitää...

 • häälahjoja häihin

  Mr ja Mrs -termospullot, häälahja

  75,00 
 • häälahja

  Mr ja Mrs -häälasit kaiverruksella, häälahja

  53,00 

Kuvaus

Mr ja Mrs -oluttuopit

Mikä olisikaan oluen ystäville osuvampi häälahja kuin oluttuopit kaiverruksella! Tuopit jäävät ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu tai haalistu pois. Näistä tuopeista kelpaa kippistellä myös tulevina hääpäivinä ja näistä jää ihana muisto tärkeästä päivästä hääparille. Tästä saa helposti myös kaiverrettua kivan huomenlahjan molemmille! Lasit ovat tottakai tilattavissa myös Mr & Mr tai Mrs & Mrs-versiona, valitse nämä vain vetolaatikosta.

Olutlasit on 68cl tilavuudeltaan ja lasit ovat konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta oluttuopit kaiverruksella olisivat vastaavat kuin kuvassa. Mikäli haluat, että teksti kaiverretaan lasissa toiselle puolelle kuin kuvassa, kirjoitathan tästä kommentin kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. 

Katso täältä myös häälasit

Q&A
Miten pian saan tilaukseni ja millä toimitustavalla? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Millä maksutavoilla voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, korttimaksuna (Visa ja Mastercard) tai mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko lahja lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen, jolloin lahja toimitetaan lahjansaajan lähimpään postiautomaattiin.

Onnistuuko kaiverrusta/kirjailua vielä muuttaa?

Otathan mahdollisimman yhteyttä osoitteeseen info@younameit.fi, jos haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Seuraamme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty yksilöidä tilauksesi mukaan, voimme hyvin tehdä siihen vielä tarvittavia muutoksia.

Mistä voin seurata tilaukseni etenemistä?

Kun tilaus on onnistuneesti tehty, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilauksesi on siihen asti käsittelyssä tilassa, kunnes tuotteen kaiverrus/kirjailu on valmis. Kun tuote on edennyt toimitukseen, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, josta pääset näkemään toimituksen etenemisen.

Mitä jos en saanut tilausvahvistusta lainkaan?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Jos vahvistusta ei löydy laisinkaan tai sen on virheellinen, niin olethan meihin yhteydessä pikimmiten info@younameit.fi niin selvitämme asiaa.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Oluttuopit kaiverruksella, Mr ja Mrs

 1. Nimetön

  Hienot

Lisää arvio