fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Oluttuopit kaiverruksella, 2 kpl

58,00 

(4 tuotearviota)

Hanki nimikoidut tuopit omaan kotiin tai lahjaksi!

 • Omat kaiverrukset kuuluvat tuoppien hintaan.
 • Tuotteet toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Mikon tuoppi)

(esim. Annella maisteluoikeus)

(esim. Annen tuoppi )

(esim. Näpit irti! )

esim. “Janne” (Jätä kenttä tyhjäksi mikäli et tarvitse tarraa)

Määrä:

Saatat myös pitää...

 • Valkoviinilasit kaiverruksella 2 kpl, kauno

  58,00 

Kuvaus

Oluttuopit kaiverruksella

Mikä olisikaan oluen ystäville osuvampi lahja kuin oluttuopit kaiverruksella! Tuopit jäävät ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu tai haalistu pois. Näistä tuopeista kelpaa kippistellä oli juhlan aiheena sitten syntymäpäivät, tuparit tai mikä tahansa juhla!

Tuopit toimitetaan kahdessa tyylikkäässä lahjapakkauksessa, joten oluttuopit kaiverruksella ovat heti valmis annettavaksi. Tästä on myös helppo suunnitella lahjat kahdelle eri henkilölle.

Olutlasit on 68cl tilavuudeltaan ja lasit ovat konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. Mikäli haluat, että teksti kaiverretaan lasissa toiselle puolelle kuin kuvassa, kirjoitathan tästä kommentin kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. 

Katso täältä myös kuksat kaiverruksella

 

Q&A
Miten pian saan tilaukseni ja millä toimitustavalla? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Millä maksutavoilla voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, korttimaksuna (Visa ja Mastercard) tai mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko lahja lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen, jolloin lahja toimitetaan lahjansaajan lähimpään postiautomaattiin.

Onnistuuko kaiverrusta/kirjailua vielä muuttaa?

Otathan mahdollisimman yhteyttä osoitteeseen [email protected], jos haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Seuraamme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty yksilöidä tilauksesi mukaan, voimme hyvin tehdä siihen vielä tarvittavia muutoksia.

Mistä voin seurata tilaukseni etenemistä?

Kun tilaus on onnistuneesti tehty, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilauksesi on siihen asti käsittelyssä tilassa, kunnes tuotteen kaiverrus/kirjailu on valmis. Kun tuote on edennyt toimitukseen, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, josta pääset näkemään toimituksen etenemisen.

Mitä jos en saanut tilausvahvistusta lainkaan?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Jos vahvistusta ei löydy laisinkaan tai sen on virheellinen, niin olethan meihin yhteydessä pikimmiten [email protected] niin selvitämme asiaa.

 

Nettisivut by Dimedia

4 arviota tuotteelle Oluttuopit kaiverruksella, 2 kpl

 1. Pirjo pipo (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan mahtavat ja nopeaa!!!!

 2. Niko (varmistettu kirjoittaja)

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 4. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvän kokoinen ja jokaiselle oma 🍺

Lisää arvio