fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Puulastat kaiverruksella, 2 kpl

35,00 

Kirjoita vain haluamasi kaiverrukset ja tuote on valmis tilattavaksi.
  • Kaiverrukset kuuluu tuotteen hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Mr)

(esim. Peltonen)

(esim. Mrs)

(esim. Peltonen)

(esim. 15.8.2022)

Kuvaus

Pieni häälahja, puulastat kaiverruksella

Nimikoidut puulastat ovat takuulla henkilökohtainen ja ihana pieni häälahja tuoreelle avioparille tai kihlaparille! Puulastat ovat sekä tyylikkäät, että käytännölliset ja sopivat myös kivaksi sisutuselementiksi keittiöön. Tästäpä kiva muistaminen ja  lahja parin yhteiseen kotiin!

Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa ja kuvanmukaisella lahjanauhalla, joten lastat ovat heti valmiina annettavaksi.

Kaiverrus on kestävä merkintätapa, eikä se kulu tai haalistu, joten siitä jää ihana muisto pitkäksi aikaa! Voit ottaa mallia kuvan mukaisesta kaiverrusideasta tai keksiä aivan omanlaiset teksit!

Puulastan materiaali: Pyökki

Leveys: 5,5 cm, syvyys: 1 cm, korkeus: 28 cm

Puulastan merkki: Maku Kitchen Life

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen suosittu pieni häälahja: häälasit 

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, toimitustapana lähin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit hautessasi seurata toimituksesi etenemistä. Kokonaistoimitusaika on keskimäärin 2-6 arkipäivää.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassa tilaukseni? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotteen lähettäminen teiltä suoraan lahjansaajalle?

Tämä onnistuu kyllä. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, lähetäthän meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöity tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen hyvin vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi todella kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä  kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Voit myös chattaa meille verkkokaupan oikeasta alakulmasta.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani tuotetta ja hakusessani on edelleen lahjaideat.  Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon tai haluamani kuvan?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

 

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puulastat kaiverruksella, 2 kpl”