fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Pahkakuksa, junior

59,00 

Suomalainen kuksa koivusta omalla tekstikaiverruksella on täydellinen lahjaidea luonnosta ja retkilystä nauttivalle.

 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Suomalaista käsityötä.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Varastossa

(esim. Annika)

Saatat myös pitää...

 • pahkakuksa

  Pahkakuksa kaiverruksella

  75,00 
 • aito kuksa

  Lapin aito kuksa kaiverruksella

  75,00 

Kuvaus

Pieni kuksa junior

Käsityönä valmistettu suomalainen pieni kuksa junior on kätevän kokoinen, uniikki ja arvokas lahjaidea. Kuksan vetoisuus on noin 1 dl.

Kuksaan kuuluu oma henkilökohtainen kaiverrus ja tuote toimitetaan valmiissa lahjasellofaanissa. Kuksa soveltuu niin käyttöön kuin kauniiksi koriste-esineeksikin. Mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia kuppi kuumaa juomaa luonnon helmassa tai vaikkapa mökillä takkatulen ääressä.

Kun voit itse päättää kaiverrettavan tekstin, saa kuksasta räätälöityä helposti täydellisen lahjan vaikkapa jouluksi, syntymäpäiväksi tai viemisiksi kyläilemään mentäessä.  Halutessasi kaiverrus voidaan tehdä myös esimerkiksi kuksan pohjaan tai kahvaan. Kirjoitathan siinä tapauksessa toiveesi tilauksen kommentti -kenttään.

Pieni kuksa sopii hyvin myös esimerkiksi lapselle tai vaikkapa ristiäislahjaksi!

Materiaali: Koivunpahka

Vetoisuus: n. 1 dl

Valmistettu Suomessa

Merkintätapa: Laserkaiverrus

Katso myös muut kuksat täältä:  kuksat kaiverruksella

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteen kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan kuin tuotekuvassa. Kuksa on käsityötä ja kuksassa esiintyy puun luonnollista vaihtelua, joten jokainen tuote on myös uniikki.

Hoito-ohjeet:

Huuhtele kuksa käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Älä käytä pesuaineita tai pese kuksaa astianpesukoneessa.

Kuksalle on myös hyvä tehdä kahvirasvakäsittely. Sen jälkeen kuksan kestävyys paranee. Tällöin kuksasta juotu neste ei myöskään maistu suolalle ja siten maku paranee.

Kasvirasvakäsittely:

Laita kuksaan kahvia ja anna olla noin 2 minuuttia. Älä juo tuota kahvia, koska suolaa liukenee huokosista siihen.

Kaada pois ja anna kuivahtaa muutama tunti. Puun huokoset ehtivät avautua.

Kuivumisen jälkeen tehdään varsinainen kahvirasvakäsittely. Ota suodatinpussin pohjalta käytettyjä märkiä, lämpimiä kahvinpuruja ja hierrä peukalolla lujasti kupin seinämiin kunnes purut ovat kuivuneet. Rasva imeytyy puun avoimiin huokosiin ja muodostaa vettähylkivän rasvakalvon. Kuksa ei kastu, kuivu tai halkea. Kalvon alle jäävät kaikki ylimääräiset maut.

Tämän jälkeen kuksa on käyttövalmis!

Mikäli tarvitset hoito-ohjeet lahjansaajalle englanniksi, on tässä sama käännettynä:

Starting to use kuksa:

It is recommended that one does a so called coffee-fat treatment for the kuksa. It will improve the durability of it. Also the taste will be better, salt is not mixed into the liquid anymore.

Put coffee into the kuksa and let it be there for two minutes. Do not drink the coffee, since the salt will dissolve from the pores into the coffee.

Pour the coffee off the kuksa and let it dry for a couple of hours. In that time the pores of the kuksa have time to open.

After the kuksa has dried it is time to do the actual coffee-fat treatment. Take used and warm coffee grounds from the filter. Abrade the coffee grounds to the inside walls of the kuksa until they have dried. The fat will sink in into the open pores and form a water repellent foil. The kuksa will not get wet, dry or crack. All the additional tastes will be left under the foil.

Now your kuksa is ready for use!

Q&A
Minkälainen toimitusaika kuksalla on? 

Kuksa toimitetaan aina niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin 2-6 päivän kuluessa.  Saat heti tuotteen valmistuttua kaiverruksesta sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit katsoa toimituksesi etenemistä.

Lahjansaaja asuu toisella paikkakunnalla, voinko lähettää tuotteen suoraa hänelle?

Tämä onnistuu helposti. Voit itse valita kassalla toimituksen valitsemaasi osoitteeseen. Voit lisätä tilaukseen myös lahjansaajan puhelinnumeron. Halutessasi valittavissa on myös kotitoimitus.

Huomasin tehneeni virheen tilauksen kaiverrustekstissä. Voiko tilausta vielä muuttaa?

Jos haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, niin olethan meihin yhteyksissä pikimmiten osoitteeseen info@younameit.fi tai puhelimitse. Mikäli tuotetta ei ole vielä meillä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen vielä muutoksia.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä minun tulee tehdä?

Jos et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi ensimmäisenä sähköpostin roskapostikansia. Mikäli et kuitenkaan saanut meiltä vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilauksesi tilanteen pikaisesti.

En löytänyt valmiista tuotekuvista mieleistä tekstimallia. Voinko suunnitella itse tuotteen?

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Kuksaan voi kaivertaa tekstin esimerkiksi kyljen sijaan pohjaan tai varteen. Voit ilmoittaa tästä tilauksen kommentti -kenttään. Mikäli kyse on jotain muusta muutoksesta, olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

 

Nettisivut by: Dimedia

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pahkakuksa, junior”