ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Punaviinilasit kaiverruksella, 2 kpl, kirjain

52,00 

Maistuisiko näistä laseista Pinot Noir tai Cabernet Sauvignon? ​”Talon omat viinilasit” ovat upea elementti jokaisen kodin kattaukseen, joka puhututtaa varmasti!

Lasi esimerkiksi sukunimen kirjaimella on tyylikäs valinta kotiin. Kirjoita vain haluamasi kirjaimet lasiin ja lasit ovat valmiit tilattavaksi. Oma kirjain kuuluu tuotteen hintaan! Lasit toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisissa paketeissa, joten mikäli ostat nämä lahjaksi, voit antaa lahjan suoraan tässä paketissa.

Toimitamme tuotteen ostajalle lisäksi lasinaluset kaupan päälle!

 

(esim. M)

(esim. M)

Kuvaus

Punaviinilasit kaiverruksella

Nämä tyylikkäät ja näyttävät punaviinilasit kaiverruksella ovat upea lisä joka kodin kattaukseen.

Lasit ovat myös takuuvarmasti persoonallinen lahjaidea ja esimerkiksi kiva vieminen tuparilahjaksi tai mitä ihanin häälahja tai kihlajaislahja!

Punaviinilasit ovat erittäin tilavia, jonka ansiosta, viini ehtii saada lasilla sen tarvitsemansa hapen. Lasi on myös erittäin ohutta, joten viinin maku tulee takuulla esiin ja tuo lasiin todellista laadun tuntua. ​

Tuotteet toimitetaan mustavalkoisissa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Lasin tilavuus 75 cl ja kestää konepesun. ​

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös kaiverretut punaviinilasit valkoviinilasit kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Lasin tilavuus 75 cl ja kestää konepesun. ​

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punaviinilasit kaiverruksella, 2 kpl, kirjain”