fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Puukauha kaiverruksella, kotimainen lahjaidea

32,00 

(1 tuotearvio)

Puukauha kaiverruksella on kaunis kotimainen lahjaidea. Kirjoita vain haluamasi kaiverrus ja tuote on valmis tilattavaksi.

  • Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Mummi <3)

Kuvaus

Kotimainen lahjaidea

Puukauha omalla kaiverruksella on ihana kotimainen lahjaidea keittiössä viihtyvälle. Koivusta valmistettu puukauha on kotimaista käsityötä Raumalta, jossa puuastioiden valmistuksella on pitkä historia. Kauhalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki, joka on tae suomalaisuudesta.

Kaiverruksen avulla on helppo luoda henkilökohtainen lahja vaikkapa omalle vanhemmalle, isovanhemmalle tai viemisiksi joulunviettoon. Kauha sopii erinomaisesti esimerkiksi puurokauhaksi vaikkapa ihan jokapäiväiseen käyttöön.

Lahja on myös heti valmis annettavaksi, sillä kauha toimitetaan kauniissa sellofaanipaketoinnissa, joka on viimeistelty rusetilla.

Kauhan pituus: Noin 22 cm

Pesuohje: käsinpesu

Valmistaja: Rauman Kiulu- ja Tynnyritehdas

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa.

Etsitkö muita lahjaideoita kokkailijalle? Katso täältä myös leikkuulauta kaiverruksella.

Miten nopeasti saan tuotteen ja miten?

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Haluasin toimittaa lahjan suoraa lahjansaajalle, onnistuisiko se?

Tämä onnistuu oikein hyvin. Voit itse valita kassalla haluamasi toimitusosoitteen ja voit lisätä tilaukseen myös lahjansaajan puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus lähetetään. Halutessasi valittavissa on myös kotitoimitus suoraa lahjansaajalle.

Haluaisin sittenkin muuttaa jo tekemääni tilausta, sillä tulin toisiin aatoksiin tekstin suhteen. Voiko tilausta vielä muuttaa?

Jos haluat tehdä jotain muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, niin olethan vain yhteyksissä pikimmiten osoitteeseen info@younameit.fi tai puhelimitse. Mikäli tuotetta ei ole vielä meillä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme oikein hyvin tehdä siihen vielä halutut muutokset.

En saanutkaan tilausvahvistusta sähköpostiini. Mitä minun tulee tehdä?

Jos et saanut tilausvahvistusta, kannattaa katsoa ensimmäisenä sähköpostin roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan saanut meiltä vahvistusta tai huomaat sen olevan jollain tapaa virheellinen tai puutteellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilauksesi tilanteen pikaisesti.

Tarvitsisin tuotteen jo seuraavalle viikolle, onnistuuko pikainen toimitus?

Kannattaa mainita aikataulusta tilauksen lisätietokentässä, niin pyrimme aina laittamaan kiiretilaukset mahdollisimman pian tuotantoon. Voit tiedustella toimitustilannettamme kätevästi myös sivuston oikeasta alalaidasta löytyvästä chat-ikkunasta. Tavoitat meidät chatista reaaliaikaisesti viikon jokaisena päivänä.

Suomalainen verkkokauppa -avainlippu on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton puolesta.

 

 

1 arvio tuotteelle Puukauha kaiverruksella, kotimainen lahjaidea

  1. Emma

    Toimitus todella nopea, tuote sellainen kuin odotin

Lisää arvio