fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Saunamittari omalla tekstillä

39,00 

Kirjoita vain haluamasi kaiverrus ja saunamittari on valmis tilattavaksi.

  • Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan!
  • Saunamittari toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika n. 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Isän sauna)

Kuvaus

Saunamittari omalla tekstillä

Yksilöity saunamittari on mitä parhain lahjaidea, oli hakusessa sitten lahja isälle, lahja papalle tai vaikkapa hauska saunalahja mökille! Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä ihan omanlaisensa idean, millä ilahduttaa lahjansaajaa!

Puunpaksuus: 12mm

Puulaji: Mänty

Kaiverrusalueen koko n. 40x40mm

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä haluamme, että saunamittari on vastaava kuin tuotekuvassa.

Katso täältä myös toinen suosittu lahjaidea: kuksa nimellä

Q&A
Miten nopeasti kuksa kaiverruksella valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat siten tuotteen perille 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on useat eri maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

Haluaisin saada tuotteen heti. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraukset tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saunamittari omalla tekstillä”