fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Shampanjalasit nimillä, 2 kpl, kihlajaislahja

53,00 

(1 tuotearvio)

Upeat nimellä ja päivämäärällä varustetut shampanjalasit ovat täydellinen lahjaidea!

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Lasit toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

Esim. ”Onnea kihlaparille t. Anni & Olli ” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

  • mitä kihlajaislahjaksi

    Leikkuulauta kaiverruksella, kihlajaislahja

    43,00 

Kuvaus

Kihlajaislahja

Kihlajaislasit kaiverruksella ovat takuulla ihana henkilökohtainen kihlajaislahja! Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat laseihin ylellisyyttä ja juhlavuutta. Sopisiko lahjaksi vierelle kenties pullo kuohuvaa? 

Näistä laseista kelpaa kippistellä ja juhlia myös tulevia vuosipäiviä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu. Lasit toimivat upeasti myös koriste-esineenä.​​

Shampanjalasit toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten kihlajaislahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. Halutessasi voit myös tilata lahjapakettiin henkilökohtaisen tarran, johon kirjoitetaan haluamasi viesti tai onnittelu. 

Huom. Teemme shampanjalasien kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Shampanjalasien tilavuus: 28 cl

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Mikäli tämä ei ollut etsimäsi, löydä myös muut kihlajaislahjat täältä:  kihlajaislahjaideat.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Katso täältä valikoima kuohuviinejä lahjan kylkeen.

1 arvio tuotteelle Shampanjalasit nimillä, 2 kpl, kihlajaislahja

  1. Tarja

Lisää arvio