ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Shampanjalasit nimillä, 2 kpl

52,00 

Upeat kihlajaisparin nimellä ja kihlajaispäivämäärällä varustetut shampanjalasit ovat täydellinen kihlajaislahja.

Kirjoita vain halaumasi tekstit ja lasit ovat valmiit tilattavaksi. Oma teksti kuuluu hintaan! Lasit toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisessa lahjapaketissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Toimitamme tuotteen ostajalle nyt myös laseihin sopivat lasinaluset kaupan päälle!

Varastossa

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

Kuvaus

Kihlajaislahja

Kihlajaislasit kaiverruksella ovat takuulla ihana henkilökohtainen kihlajaislahja! Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat laseihin ylellisyyttä ja juhlavuutta. Sopisiko lahjaksi vierelle kenties pullo kuohuvaa? 

Näistä laseista kelpaa kippistellä ja juhlia myös tulevia vuosipäiviä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu. Lasit toimivat upeasti myös koriste-esineenä.​​

Viinilasit toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten kihlajaislahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Katso täältä myös toinen kihlajaislahja

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shampanjalasit nimillä, 2 kpl”