ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Tapaslautanen, 3 kpl, Home

59,00 

Näyttävät tarjoilulaudat omalla kaiverruksella! Tästä kiva setti omaan keittiöön tai lahjaksi. Tarjoilulaudat tulevat tyylikkäällä kuvan mukaisella designilla, täytä vain haluamasi omat teksit niin laudat ovat valmiina tilattavaksi.

(esim. Laasonen tai Oliver & Vilma)

(esim. Home)

Kuvaus

Tarjoilulaudat kaiverruksella 3 kpl

Loihdi näihin tarjoilulautoihin esimerkiksi ihana tapaslautanen! Nimikoidut tarjoilulaudat ovat näyttävä lisä jokaiseen keittiöön. Tarjoilulaudat esimerkiksi omalla sukunimellä ovat persoonallinen elementti kattaukseen, joka puhuttaa varmasti.

Tähän settiin kuuluu kolme eri kokoista lautaa, joten näiden avulla saat rakennettua mitä näyttävämpiä kattauksia! Tyylikäs tarjoilulauta on esimerkiksi mitä ihanin juustotarjotin, tapaslautanen tai mikä tahansa herkkutarjotin. Luonnonmateriaali bambu toimii kauniina, maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä. 

Tarjoilulaudat ovat myös ilahduttava lahjaidea! Tästä vaikkapa persoonallinen tuparilahja tai kihlajaislahja! Parasta on, että voit itse ideoida miten ilahduttaa lähimmäistäsi.

Tarjoilulaudat toimitetaan kauniissa mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Settiin kuuluu kolme erikokoista leikkuulautaa: 15x19cm, 33x17cm ja 40x19cm.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös tarjoilulaudat toisella designilla​.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tapaslautanen, 3 kpl, Home”