ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Tarjoilulauta 3 kpl, The Kitchen

59,00 

Näyttävät tarjoilulaudat kaiverruksella omaan keittiöön tai lahjaksi. Saat itse päättää mitä haluat lautoihin kaiverrettavan. Voit ottaa mallia kuvasta tai päättää kaiverrettavat tekstit itse. Oma teksti kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan tyylikkäässä lahjakassissa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Varasto loppu

Kuvaus

Tarjoilulauta 3 kpl 

Puinen tarjoilulauta omalla persoonallisella kaiverruksella on näyttävä lisä jokaiseen keittiöön. Tarjoilulauta esimerkiksi omalla sukunimellä on persoonallinen elementti kattaukseen, joka puhuttaa varmasti.

Tähän settiin kuuluu kolme eri kokoista lautaa, joten näiden avulla saat rakennettua mitä näyttävämpiä kattauksia! Tyylikkäillä kaiverretuilla bambuleikkuulaudoilla saa aikaan vaikkapa upean tapaskattauksen ja luonnonmateriaali toimii kauniina, maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä. 

Tarjoilulaudat ovat myös ilahduttava lahjaidea! Tästä vaikkapa persoonallinen tuparilahja, kihlajaislahja tai häälahja! Parasta on, että voit itse ideoida miten ilahduttaa lähimmäistäsi.

Tarjoilulaudat toimitetaan kauniissa mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Settiin kuuluu kolme erikokoista leikkuulautaa: 15x19cm, 33x17cm ja 40x19cm.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös tarjoilulaudat toisella designilla.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarjoilulauta 3 kpl, The Kitchen”