ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Termosmuki nimellä

35,00 

Tyylikäs termosmuki tekstillä on loistava lahja miehelle tai esimerkiksi lahja isälle. Kirjoita vain haluamasi teksti ja termosmuki on valmis tilattavaksi.

Esim. R. Laakso

Kuvaus

Termosmuki nimellä

Termosmuki nimellä on mitä mainioin lahjaidea. Matkatermosmuki on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka takaa parhaan käyttökokemuksen sekä tuotteen kestävuuden. Ruskea termosmuki on viimeistelty silikonirenkaalla, jotta tuotteesta saa hyvin tukevan ja pitävän otteen.

Termosmuki nimellä on hyvä lahja esimerkiksi kiireiselle miehelle. Termosmuki on kätevä ottaa esimerkiksi kahvia tai teetä mukaan autoon, matkoille, töihin, kaupungille tai ihan mihin vain. Matkakahvikuppi säilyttää juoman kuumana, jolloin se säilyy hyvänä pidemmänkin aikaa. Termosmukin käytännöllinen korkki tekee käytöstä helppoa ja sujuvaa.

Termosmuki kaiverruksella toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Materiaali: ruostumaton teräs, TPR, muovi, silikoni

Halkaisija: 8,2cm

Korkeus: 16,5cm

Tilavuus: 4,2dl

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman samankaltainen kuin kuvassa.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja tarjoamme koko tammikuun ajan ilmaisen toimituksen.

Katso täältä muut parhaat lahjaideat miehille.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia