fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Lahjaidea, Termosmuki tekstillä

39,00 

(1 tuotearvio)

Kaunis beige termosmuki tekstillä on loistava lahjaidea. Kirjoita vain haluamasi teksti ja termosmuki on valmis tilattavaksi.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Toimitetaan lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Eveliina)

Esim. ”Onnea! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Termosmuki tekstillä

Termosmuki tekstillä on ihana ja yksilöllinen lahjaidea. Kaunis beige termosmuki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa parhaan käyttökokemuksen sekä tuotteen kestävuuden.

Termosmuki nimellä on täydellinen lahjaidea menossa olevalle naiselle. Termosmukiin on kätevä ottaa esimerkiksi kahvia tai teetä mukaan autoon, retkelle, töihin, kaupungille tai ihan mihin vain. Kätevän kokoinen matkatermosmuki säilyttää juoman kuumana, jolloin se säilyy hyvänä pidemmänkin aikaa.

Vetoisuus: 3 dl, korkeus 15 cm, halkaisija 8 cm.

Vain käsinpesu.

Materiaalit: Polypropyleeni, Silikoni, Ruostumaton teräs

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman samankaltainen kuin kuvassa.

Katso täältä myös kuksa nimellä

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteella on? 

Termosmuki lähetetään matkaan aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Toimitustapana sinulla on valittavissa Postin automaatti tai kotiinkuljetus.

Minkälaisia maksutapoja verkkokaupasta löytyy? 

Verkkokaupassamme onnituu verkkopankkimaksu, lasku- tai osamaksu, korttimaksu sekä MobilePay. Käyttämämme maksupalveluntarjoajat ovat Klarna Ab tai Paytrail Oyj, jotka molemmat ovat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Onnistuuko tilaukseni nouto teiltä suoraa? Minulla olisi kiire antaa lahja.

Valitettavasti meillä ei toistaiseksi ole noutoa tai kivijalkamyymälää, vaan tilaukset toimitetaan suoraa tuontantotiloista eteenpäin. Voit kuitenkin olla meihin yhteyksissä kiiretapauksissa, sillä usein voimme jouduttaa valmistusta. Olethan yhteyksissä sähköostilla info@younameit.fi, jota seuraamme aktiivisesti.

Olisiko mahdollista toimittaa tuote suoraa lahjansaajalle? 

Kyllä on mahdollista. Voit valita tilauksen yhteydessä kassalla haluamasi toimitusosoitteeseen.

Voinko tekemäni tilauksen jälkeen vielä muuttaa kaiverrusta tai kirjailua? 

Mikäli tuotetta ei ole vielä valmistettu, niin muutos on edelleen mahdollinen. Otathan vain pikimmiten yhteyttä info@younameit.fi. Toisinaan tuotteet kuitenkin etenevät valmistukseen jo saman päivän aikana.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa, kunnes se on lähetetty. Tuotteen valmistuttua saat sähköpostilla postin seurantatunnuksen, jonka avulla näet tilauksesi etenemisen kuljetusyhtiöllä.

Mitä teen, kun en saanut tilausvahvistusta?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa katsoa myös roskapostin puolelta, sillä toisinaan tilausvahvistus saattaa eksyä myös sinne. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai siinä on jokin virhe, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin palaamme sinulle asiaan pikaisesti.

Nettisivut by Dimedia

Lisätiedot

Tuotetiedot

Materiaali: Polypropyleeni, Silikoni, Ruostumaton teräs
Halkaisija: 8 cm
Korkeus: 15 cm
Tilavuus: 3 dl

1 arvio tuotteelle Lahjaidea, Termosmuki tekstillä

  1. Mikaela

    Tyylikäs, noppa toimitus. Ei vielä ollut käytössä.

Lisää arvio