fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Termospullo tekstillä, lahjaksi kaasolle

42,00 

Tyylikäs, viimeistelty termospullo kupilla ja omalla nimikoinnilla on loistava idea lahjaksi kaasolle.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiiksi lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Emilia)

(esim. kaaso 20.6.2023)

Esim. ”Kiitos kaasolle <3” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Termospullo nimellä, lahjaksi kaasolle

Nimikoitu termospullo on mitä ihanin lahja kaasolle! Termospullo on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja siihen on kaiverrettavissa haluamasi tekstit. Tyylikäs termospullo on helppo kantaa ja kätevä ottaa mukaan vaikkapa töihin, tien päälle, opiskeluihin, kaupungille tai ihan mihin vain! Termospullo säilyttää kahvin ja teen kuumana pitkään.

Termospullon kansiosa toimii kätevästi kuppina.

Termospulloon voi kaivertaa vaikkapa kaason nimen, lempinimen, nimikirjaimet tai miksei vaikkapa oman inside-vitsin! Vain oma mielikuvituksesi on rajana, millä sanoin haluat ilahduttaa kaasoa! Henkilökohtaisen lahjan hankkiminen lahjaksi kaasolle ei voisi olla enää helpompaa, sillä tuote toimitetaan valmiiksi lahjapaketoituna.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, että tekstikaiverruksesta saadaan mahdollisimman samankaltainen kuin kuvassa.

Tilavuus: 400 ml, korkeus 23,5 cm

Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni, polypropeeni

Merkintätapa: Kaiverrus

Katso täältä myös kuksa nimellä

Q&A
Miten pitkä toimitusaika tuotteella on?

Tilaamasi tuote lähetetään matkaan aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käyttämämme toimitustapa on lähin postin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistumisen jälkeen sähköpostiisi tilauksesi seurantatunnuksen.

Entä kuinka voin maksaa tilauksen verkkokaupassa? 

Verkkokaupassamme onnituu verkkopankkimaksu, lasku- tai osamaksu, korttimaksu sekä mobiilimaksu MobilePay.  Verkkokaupan maksupalveluntarjoajat ovat Klarna Ab tai Paytrail Oyj, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Minulla olisi kiire hankkia ystävänpäivälahja naiselle, onnistuuko nouto?

Valitettavasti meillä ei toistaiseksi ole noutoa tai kivijalkamyymälää, vaan tilaukset lähetetään aina suoraa tuontantotiloista eteenpäin. Voit halutessasu kuitenkin olla meihin yhteyksissä kiiretapauksissa, sillä usein voimme jouduttaa valmistusta. Olethan yhteyksissä sähköostilla info@younameit.fi, jota seuraamme aktiivisesti.

Olisiko mahdollista toimittaa tuote suoraa lahjansaajalle? 

Kyllä onnistuu! Voit valita tilauksen yhteydessä kassalla haluamasi toimitusosoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa kaiverrusta tai kirjailua, vaikka tein jo tilauksen? 

Mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutos on edelleen mahdollinen. Otathan vain pikimmiten vain yhteyttä info@younameit.fi. Toisinaan tuotteet kuitenkin etenevät valmistukseen jo saman päivän aikana, joten olethan nopea.

Mistä tiedän miten tilaukseni etenee?

Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes se on lähetetty. Tuotteen valmistuttua tuotannosta saat sähköpostilla postin seurantatunnuksen, jonka avulla näet tilauksesi etenemisen matkalla.

Mitä teen, kun en saanut laisinkaan tilausvahvistusta sähköpostiini?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, kannattaa katsoa myös roskapostin puolelta, sillä toisinaan tilausvahvistus voi päätyä myös sinne. Mikäli et kuitenkaan löydä viestiä tai siinä on jokin virhe esimerkiksi kaiverrustekstissä tai tuotteessa, niin olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi, palaamme sinulle asiaan aina pikaisesti.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Termospullo tekstillä, lahjaksi kaasolle”