ILMAINEN TOIMITUS TAMMIKUUN AJAN!

Hääkyltti, maalaisromanttinen

65,00 

Puinen hääkyltti huokuu ihanaa maalaisromantiikkaa, joka kruunaa hääkoristelun. 

Kirjoita vain hääparin nimet sekä hääpäivämäärä tekstikenttään ja hääkyltti on valmis tilattavaksi. 

(esim. Liina & Mika)

(esim. 14.8.2021)

Kuvaus

Tervetuloa kyltti

Tervetuloa- hääkyltti on yhä suositumpi elementti häihin, jolla toivottaa vieraat tervetulleeksi juhlatilaan. Puinen hääkyltti on tunnelmallinen ja sopii esimerkiksi rustiikkiseen ja maalaisromanttiseen hääteemaan. Kyltti nostattaa vieraat häätunnelmaan ja sen avulla saat myös tarvittaessa ohjattua vieraita oikeaan tilaan. 

Huom. Tervetuloa -kyltin toimitusaika on 2 viikkoa.

Tarjoamme koko tammikuun ajan tehtyihin tilauksiin ilmaisen toimituksen!

Materiaali: Puu

Merkintä: Kaiverrus​​

Kyltin koko on 46cm x 30 cm

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Katso täältä myös häiden tervetuloa kyltti läpinäkyvänä ja tervetuloa -kyltti huurrettuna.

Löydät myös yksilöidyt Mr ja Mrs -shamppanjalasit hääparin pöytään täältä

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa (poislukien hääkyltit, joiden toimitusaika on 2 viikkoa) tilauksestasi ja koko tammikuun meillä on ilmainen toimitus! Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkistathan tässä vaiheessa vielä tilausvahvistuksestasi, että tilauksesi on oikein. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hääkyltti, maalaisromanttinen”